Hello
Hol tudom azt beallitani, hogy a HUD csak a legfrisebb x ezer handet mutassa az ellenfelekrol?
Hello
Hol tudom azt beallitani, hogy a HUD csak a legfrisebb x ezer handet mutassa az ellenfelekrol?
Hali! Valaki tudja mi a neve annak a statnak amikor BvB szituban én limpelek és a BB izolál engem PT4-ben?
Én csak a "raise with previous limpers" statot látom, de ez ugye nem csak BvB.
És olyan van, hogy SB limp and donk flop?
mindkettő saját stat :)
Sziasztok,
Abban kérném a segitségeteket, hogy gyorsabban szeretném megtalálni azokat a versenyeket, amin vannak jelölt handjeimet, de PT4-ben Nekem elég döcögösnek tünik, vagy valamit rosszul csinálok. Ha a versenyeken megyek végig egyesével (így tudom, hogy melyik versenyről van szó az időpont és a buyin alapján, amit fontos tudni az elemzéshez). De aztán bele kell kattintanom az adott verseny handjeibe, hogy van-e alatta TAG-al jelölt hand, vagy nincs.
Akár van, akár nincs és végeztem a versennyel, akkor visszalépek az előző popup listához, ahol lépek egyet a köv. versenyhez és kezdődik előröl a procedúra. És a visszalépés elég lassú nekem, mire újra "feláll" a versenyek listája. Nincs véletlenül lehetőség olyan mező beillesztésére a versenyek listájának popupjaba, ami mutatná, hogy van alatta TAG-al jelölt hand? Akkor nem kellene egyesével keresgetni.
Probáltam a másik irányból is megközeliteni a dolgot. Egy adott időszak handjeit kértem le a REPORTok alatt és aztán kijelőltem, hogy melyik TAG-al jelölt handeket mutassa csak. Igy egyszerűen hozzájutottam a kérdéses jelölt handjeimhez. DE, itt meg a popupban nincs utalás, hogy milyen versenyen lett jelölve a hand. És nem is találtam a popup mezőinek szerkesztési részénél olyan mezőt, amit belerakva megkapnám az infót.
Esetleg valami ötlet? Jobb módszer a jelőlt handek visszakereséséhez? Előre is köszi.
Valakinek van esetleg ötlete, hogy miért dobhatta ezt a hibát a PT? Hogy lehet megoldani?
HIBA
Valakinek van esetleg ötlete, hogy miért dobhatta ezt a hibát a PT? Hogy lehet megoldani?
HIBA
Csinálj egy teljes housekeeping-et.