Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

BrenDoN
Válasz ilane kommentjére
2014. szept. 11. 6:36

Régebben vásárolt hand-ek miatt jó nagyra nőtt már a PT4 adatbázis, de ezek a régi adatok már nem érdekesek. Ki lehet valahogy szűrni ezeket, hogy csak a saját leosztásaim maradjanak a DB-ben?

Pt-ben a Reports-ban tolsz egy Hand reportot magadról, kiexportálod, beimportálod egy másikba, ha minden oké, akkor a régit törlöd.

Szecska
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. szept. 11. 10:55

Valahogy meg lehet oldani, hogy akar cgben akar versenyen megjelenitse a masik fajta adatokat a hudban (vagy popupban)? Ezt ugy ertem, hogy valakirol van sok cg handem,azt lassam versenyen is,es forditva.

Ahogy nezem,egyre gyakoribb, hogy nehanyan, akiknek nem eleg a 4 zoom asztal, meg nyitnak melle mtsng-t/mtt-t, es ha egy versenyen osszekerulok egy ilyennel, akkor jo lenne, ha nem csak azt a 10-100 versenyadatot latnam, hanem mondjuk a 2-3k cash statisztikat is. Tudom, hogy nem ugyanaz a ketto,es a "jo" ertekek se egyformak,de azert bizonyos statisztikaknal hasznos lenne legalabb a tendenciat/illeto habitusat pontosabban latni

lecso10
Válasz Szecska kommentjére
2014. szept. 23. 17:24

Hi

Hogyan tudnék rászűrni azokra a handekre egy hand riportban,ahol pl utg emelt egy leosztásban, és nem én voltam utg. Nem találok pozíciókra vonatkozó szűrési feltételeket.

Maxxxika
Válasz reservoir kommentjére
2014. szept. 23. 17:58

hand details, player position

lecso10
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. szept. 23. 18:23

hand details, player position

Maxximális köszönet!
Szégyenlem, de fél délután ezt kerestem, ez van. :D

lecso10
Válasz lecso10 kommentjére
2014. szept. 25. 20:53

Hi

Azt meglehet oldani, hogy különböző versenyekből egyesével kiválogatott handeket egy riportban összegyűjtve (importálva) eltudjam menteni?

Valamint miben különböznek az "Att to steal" és a "Raise first in" statok?

Köszi

Sambenez
2014. szept. 25. 21:54

miben különböznek az "Att to steal" és a "Raise first in" statok?

Köszi

Att to steal, amikor előtted mindenki dobott, és emelsz a vakokra
Raise first in ebben az esetben limpeltek előtted, és úgy emeltél

Maxxxika
Válasz reservoir kommentjére
2014. szept. 25. 22:21

Att to steal csak CO,BU és SB pozikra vonatkozik.

lecso10
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. szept. 25. 22:26

Att to steal, amikor előtted mindenki dobott, és emelsz a vakokra
Raise first in ebben az esetben limpeltek előtted, és úgy emeltél

Att to steal csak CO,BU és SB pozikra vonatkozik.

Köszi, így már érthetőbb.
És esetleg a másik dolog, handek kiválogatása egyesével egy riportba, ez lehetséges?

Maxxxika
2014. szept. 25. 22:48

És esetleg a másik dolog, handek kiválogatása egyesével egy riportba, ez lehetséges?

Sztem nem lehet.

Élő ügyfélszolgálat