Régebben vásárolt hand-ek miatt jó nagyra nőtt már a PT4 adatbázis, de ezek a régi adatok már nem érdekesek. Ki lehet valahogy szűrni ezeket, hogy csak a saját leosztásaim maradjanak a DB-ben?
Valahogy meg lehet oldani, hogy akar cgben akar versenyen megjelenitse a masik fajta adatokat a hudban (vagy popupban)? Ezt ugy ertem, hogy valakirol van sok cg handem,azt lassam versenyen is,es forditva.
Ahogy nezem,egyre gyakoribb, hogy nehanyan, akiknek nem eleg a 4 zoom asztal, meg nyitnak melle mtsng-t/mtt-t, es ha egy versenyen osszekerulok egy ilyennel, akkor jo lenne, ha nem csak azt a 10-100 versenyadatot latnam, hanem mondjuk a 2-3k cash statisztikat is. Tudom, hogy nem ugyanaz a ketto,es a "jo" ertekek se egyformak,de azert bizonyos statisztikaknal hasznos lenne legalabb a tendenciat/illeto habitusat pontosabban latni
Hi
Hogyan tudnék rászűrni azokra a handekre egy hand riportban,ahol pl utg emelt egy leosztásban, és nem én voltam utg. Nem találok pozíciókra vonatkozó szűrési feltételeket.
hand details, player position
hand details, player position
Hi
Azt meglehet oldani, hogy különböző versenyekből egyesével kiválogatott handeket egy riportban összegyűjtve (importálva) eltudjam menteni?
Valamint miben különböznek az "Att to steal" és a "Raise first in" statok?
Köszi
miben különböznek az "Att to steal" és a "Raise first in" statok?
Köszi
Att to steal csak CO,BU és SB pozikra vonatkozik.
Att to steal, amikor előtted mindenki dobott, és emelsz a vakokra
Raise first in ebben az esetben limpeltek előtted, és úgy emeltél
Att to steal csak CO,BU és SB pozikra vonatkozik.
És esetleg a másik dolog, handek kiválogatása egyesével egy riportba, ez lehetséges?