Üdv!
Egy furcsa jelenség ütötte fel ma a fejét. pt4-et használok és a hud panelek minden leosztásnál villannak egyet,van hogy többször is. Nem arra gondolok mikor frissül a stat. Hanem egy olyanra mint mikor pl az asztalon nyomsz egy frissítést a pcnek. Látott már vki ilyet? Engem speciel nagyon idegesít és nem sikerül megszüntetni. :( Amennyiben van erre orvosság kérem ne tartsa magában az illető! Nagyon köszi!
Hogyan tudom visszanézni a tegnapi és az előtti handjeimet?
Egyszerűen nem jön be.
Köszönöm
Tegnap telepitettem egy win7-et! Win7 Home prem 64bit.
A pt4 trackelessel mar volt is problemam. Sztem az adatbazis sz@rakodik. 700K hand belement, de aztan nem tudok tobbet beletrackelni, mert kb 500 hand utan megall. Lehet csak a rendszer?
Benyó: hud, edit hud option, general settings, és talán a refresh rates.
Musli: my report, new report, hand report. Valószínűleg a show markets hand only van bepipálva. Ha nem akkor húzd le és nézd meg bal oldalt, hogy a quick filter be van e állítva valamire.
Xieung: esetleg nyiss egy új adatbázist.
#########
PT4 SPIN HUD van:)
#########
Sziasztok!
Az elmúlt időben egy kisebb gépen is futott a PT4-em, miként tudnám a két gép tour-jait ill. hand-jeit "összefésülni" anélkül, hogy egyik v. másik adatbázisa elveszne.
Előre is köszönöm...
Sziasztok!
Az elmúlt időben egy kisebb gépen is futott a PT4-em, miként tudnám a két gép tour-jait ill. hand-jeit "összefésülni" anélkül, hogy egyik v. másik adatbázisa elveszne.
Előre is köszönöm...
Köszönöm...
Van olyan opció pt-ben hogy külön tudjak szűrni a 3 és külön a négy asztalos sessionokre?
Hali! Új gépem van, a kérdésem az lenne, hogy lehet szinkronizálni valahogy a PT4-es beállításokat vagy csak az a megoldás létezik, hogy mindent kiexportálunk és beimportálunk?
Sziasztok!
A PT4 HUD-jához egy hasznos és használható felugró (Popup) statot linkelne vki, előre is köszönettel.