Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

chapuisat
Válasz reservoir kommentjére
2017. márc. 13. 17:20

Hali, be lehet állítani a PK4-et, hogy a HUD mellett a pot odds-ot is mutassa? Köszi

cappy16
2017. máj. 4. 18:07

Sziasztok! Nyertem egy versenyt partyn, viszont a PT4-em nem mutatja az eredményt. Létezik, hogy azért nem, mert a headsup-ot deal-el fejeztük be?

huhunter
Válasz trixilw kommentjére
2017. máj. 31. 20:22

PT4 beállítás

Sziasztok,

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy miért nem importál be minden verseny előzményt a szoftver ? Elméletileg jól van beállítva az import, van is adat rendesen, de szinte csak és kizárólag azokat a versenyeket nézi amiken buktam. (336 versenyt néz, ebből csak 3 fizetős hely szerinte...)

Előre is nagyon szépen köszönöm!

iKeksz
2017. júl. 7. 15:15

Hello! PT4-ben a színjelöléseket, hogy varázsolom át az egyik gépről a másikra, mit kéne kimentenem?

necopor
2017. nov. 27. 9:00

Sziasztok!
HM2 databaset próbálom "áthozni".
Ezt az üzenetet kapom, és nem látja a HM2 handeket.

Valakinek valami ötlete, hogy hogyan tudnám átkonvertálni, hogy lássa is a HM-es leosztásokat?

torzon
Válasz necopor kommentjére
2018. jan. 20. 11:57

Stars.es-en fut a PT4?

Ha igen, mit kell tenni, hogy menjen?
PT4ben csak a pokerstars van.

Site configuration-nél PS-hez kéne berakni a file-t ahova menti a handeket az .es?

sebietienne
Válasz torzon kommentjére
2018. febr. 14. 15:12

Pokertracker 4

Hello! Hobbijátékos vagyok, egy pokertracker 4 próbaverzion kisérletezem, de elakadtam.Biztos rohadt egyszerü, de a PS-t valahogy nem tudom összehangolni, minden mást betölt amit nem is akarok.Az a jó, hogy van egy nagy csomó infó a neten, hogy kell kezelni a PT4-t (amikor már bent van az összes adat, leosztás), de egyet sem találtam ami bemutatná hogy kerül be a cucc a helyére!!! Keresek olyan játékost aki ezt meg tudná mutatni.....vagy talán ehhez egy számítógép szaki kellene?... Itt élek bécsben és itt keresek valakit ezzel kapcsolatban. Várom válaszotok, üdv. sebietienne

ivanesz
2018. febr. 14. 16:00
musli25
2018. febr. 15. 20:25

Hol találom a 'Total Steal'-t?
Ty

peraspera
2018. febr. 16. 0:33

att to steal

Percentage of the time that a player opened the pot by raising from the cutoff, button, or small blind.

Formula: Number of Times Player Attempted to Steal Blinds / Number of Times Player Could Attempt to Steal Blinds

amugy meg configure/statistics és ott mindent megtalalsz.

Élő ügyfélszolgálat