Hali, be lehet állítani a PK4-et, hogy a HUD mellett a pot odds-ot is mutassa? Köszi
Sziasztok! Nyertem egy versenyt partyn, viszont a PT4-em nem mutatja az eredményt. Létezik, hogy azért nem, mert a headsup-ot deal-el fejeztük be?
PT4 beállítás
Sziasztok,
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy miért nem importál be minden verseny előzményt a szoftver ? Elméletileg jól van beállítva az import, van is adat rendesen, de szinte csak és kizárólag azokat a versenyeket nézi amiken buktam. (336 versenyt néz, ebből csak 3 fizetős hely szerinte...)
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Hello! PT4-ben a színjelöléseket, hogy varázsolom át az egyik gépről a másikra, mit kéne kimentenem?
Sziasztok!
HM2 databaset próbálom "áthozni".
Ezt az üzenetet kapom, és nem látja a HM2 handeket.
Valakinek valami ötlete, hogy hogyan tudnám átkonvertálni, hogy lássa is a HM-es leosztásokat?
Stars.es-en fut a PT4?
Ha igen, mit kell tenni, hogy menjen?
PT4ben csak a pokerstars van.
Site configuration-nél PS-hez kéne berakni a file-t ahova menti a handeket az .es?
Pokertracker 4
Hello! Hobbijátékos vagyok, egy pokertracker 4 próbaverzion kisérletezem, de elakadtam.Biztos rohadt egyszerü, de a PS-t valahogy nem tudom összehangolni, minden mást betölt amit nem is akarok.Az a jó, hogy van egy nagy csomó infó a neten, hogy kell kezelni a PT4-t (amikor már bent van az összes adat, leosztás), de egyet sem találtam ami bemutatná hogy kerül be a cucc a helyére!!! Keresek olyan játékost aki ezt meg tudná mutatni.....vagy talán ehhez egy számítógép szaki kellene?... Itt élek bécsben és itt keresek valakit ezzel kapcsolatban. Várom válaszotok, üdv. sebietienne
Hol találom a 'Total Steal'-t?
Ty
att to steal
Percentage of the time that a player opened the pot by raising from the cutoff, button, or small blind.
Formula: Number of Times Player Attempted to Steal Blinds / Number of Times Player Could Attempt to Steal Blinds
amugy meg configure/statistics és ott mindent megtalalsz.