Üdv!
Nálatok fut rendesen a PT4 vagy nálam van gond?
Session stat nem töltődik be, vagy csak nagyon lassan, ezen kívül minden oké.
Esetleg megoldást tud valaki?
Ez mennyi ideig tart kb 1milla handnél? mint egy importálás?
Ezt sajnos nem tudom megmondani, függ a gépedtől is. De hosszan dolgozik, a PT és HM adatbázis kezelése elég elavult. 1-2 órát tippelnék, de nem vagyok pc-ben és trackerben sem kellő szakértő.
Ilyen jellegű műveletnél én éjjel bekapcsolva hagyom a gépet, alvó mód és egyebek kilőve. ;)
Sziasztok! :)
PT4-em van, igaz még csak az egy hónapig ingyenes verzió! :)
Ismerkedem vele, nézegetem tanulgatom stb...
Viszont van egy konkrét kérdésem is!
Spin&Go-t igyekszek mostanában elsajátítani, s elvileg, ahhoz hogy kiderüljön valakiről, hogy mennyire nyereségesen, vagy milyen szinten van perpill, egy bizonyos Chip/Game stat a legalkalmasabb ezt megállapítani! Ha jól tudom!? :) Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom beállítani ezt a statot míg játszom, vagy utólag, hol érhetem el pl: ha sessiont elemzek, hogy infót nyerjek játékom minősége, milyenség felől!?!?!? :)
Ez így hülyeség, mert csak azokról lesznek handjeid akikkel lejátszod a hu-t. De csak ezek a handek lesznek meg, nem az összes handje.
Oké, Értem! :)
Viszont akkor létező statisztika ez a Chip/Game?
S ha igen, akkor a Spin&Go-sok, nem is nagyon számolják a nem Hu-s handeket?
Ha nem ez alapján tudom a legjobban mérlegelni a játékom minőségét, akkor melyik mutató/stat alapján, s hogy tudom beállítani PT4-ben? :)
(Bocsi a félig-meddig offért)
Hali
Az új PS frissítés óta szarakodik a hud-om (a magamhoz tartozó hud működik, illetve akiről már van HH-m ott is, de az új emberekhez nem rakja ki) illetve nem importál jól a pt4(PokerTracker has detected a large number of hand history files waiting to be imported. These hands have not yet been imported.) ezt írja ki ha megállítom az importot, van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond? Legfrissebb pt4-et használom.
Köszi!
őőő, asszem nálam is volt ilyen régebben:
- nézd meg a ps hand history mappat, valoszinuleg nem kerultek at onnan a handek a pt altal feldolgozva a processed hand (vagy ahogy te elnevezted) mappaba, igy ott hever régi sok-sok hand is, igy eloszor azokat akarja importalni. Emiatt az uj handek nincsenek benn az adatbazisban (igy nincs hud ujakrol) Szoval eloszor jatek elott nyomj egy importot. Handek 90%-a duplicate lesz. Ha kesz, töröld az összes handet a ps hand history mappabol.
- hosszutavon nem tudom, mi a megoldas, nekem csinalta egy darabig majd abbamaradt.
- igy en azt csinaltam egy darabig, hogy session off, stop autoimport, es ha van hh a ps mappaban, akkor azok delete.
-nekem random megszunt ez a hiba, de elotte az is segitett, ha ps-t is becsuktam a stop autoimport utan, de ez lehet csak veletlen egybeeses volt.
őőő, asszem nálam is volt ilyen régebben:
- nézd meg a ps hand history mappat, valoszinuleg nem kerultek at onnan a handek a pt altal feldolgozva a processed hand (vagy ahogy te elnevezted) mappaba, igy ott hever régi sok-sok hand is, igy eloszor azokat akarja importalni. Emiatt az uj handek nincsenek benn az adatbazisban (igy nincs hud ujakrol) Szoval eloszor jatek elott nyomj egy importot. Handek 90%-a duplicate lesz. Ha kesz, töröld az összes handet a ps hand history mappabol.
- hosszutavon nem tudom, mi a megoldas, nekem csinalta egy darabig majd abbamaradt.
- igy en azt csinaltam egy darabig, hogy session off, stop autoimport, es ha van hh a ps mappaban, akkor azok delete.
-nekem random megszunt ez a hiba, de elotte az is segitett, ha ps-t is becsuktam a stop autoimport utan, de ez lehet csak veletlen egybeeses volt.
Sziasztok!
Hogyan lehet összefésülni 2 játékos adatait PT4-ben? Lehet egyáltalán?