Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

gorcsy
Válasz bakyka kommentjére
2012. aug. 28. 16:34

Configure/Sites & Import Options/Pokerstars-nál be van nálad pipálva az Enable Zoom HUD? Anno nálam ez volt a gond.

igen be volt pipálva, de most úgy látszik jó kellett neki pár restart

hogy tudom megoldani hogy meg jó helyen is legyenek a statok mert összevissza rakja be
A "save layout" funkciót ismerem de semmire sem megyek vele

BMWE46
Válasz gorcsy kommentjére
2012. aug. 28. 23:07

configure-->site & import options , ezen belül be tudod állítani a kedvenc helyet, sztem ez segít.

gorcsy
Válasz BMWE46 kommentjére
2012. aug. 28. 23:10

configure-->site & import options , ezen belül be tudod állítani a kedvenc helyet, sztem ez segít.

be van állítva és starson is, mégsem jó

BMWE46
Válasz gorcsy kommentjére
2012. szept. 9. 22:39

Tudja valaki,h hogyan lehet azt beállítani PT4-ben,h csak az utolsó x hónap handjeit mutassa?

Roleks
2012. szept. 9. 22:45

Tudja valaki,h hogyan lehet azt beállítani PT4-ben,h csak az utolsó x hónap handjeit mutassa?

hud->hud options->general settings gomb alatt ott van bal oldalt középtájon, hogy "stats from the last" és beírod a handszámot. Hónapra nem tudom, hogy lehet e szűrni.

BMWE46
Válasz Roleks kommentjére
2012. szept. 9. 22:50

Köszi

lecso10
2012. szept. 13. 13:45

Ingyen tudtam upgradelni Pt3-ról Pt4-re, de mégsem kell egyenlőre, mert kb 27x lassabb! Vannak benne jó dolgok, de szűrögetni vagy grafikonok az kész idegbaj, pedig a Pt3 ment pikk pakk.
Nincs ez még kiforrva eléggé szerintem...

Roleks
Válasz reservoir kommentjére
2012. szept. 13. 16:15

Valaki tudja, hogyan tudom megnézni pozíciókra bontva a statjaimat? Results->overview alatt van h by position csak nem teszi be a vpip/pfr/3b/steal stb statokat. tud valaki segíteni?

BMWE46
Válasz Roleks kommentjére
2012. szept. 13. 16:58

Bármelyik menüben alkalmazható,h az adott részen jobb klikkelsz ---> config report és hozzáadhatsz vegy elvehetsz statokat.

Vagy klikkelsz a "My Reports" fülre, a mezőben jobb klikk, export report és be tudsz exportálni dolgokat.
Nekem van ide való, minden pozira bontott full ring reportom, meg egy olyan, amikor 2 barrelt lőttem és vesztettem.
Azt hiszem a PT weboldaláról töltöttem le ezeket a reportokat, ha le van töltve, akkor ide kell azt beexportálni.

Roleks
2012. szept. 13. 17:37

Bármelyik menüben alkalmazható,h az adott részen jobb klikkelsz ---> config report és hozzáadhatsz vegy elvehetsz statokat.

Vagy klikkelsz a "My Reports" fülre, a mezőben jobb klikk, export report és be tudsz exportálni dolgokat.
Nekem van ide való, minden pozira bontott full ring reportom, meg egy olyan, amikor 2 barrelt lőttem és vesztettem.
Azt hiszem a PT weboldaláról töltöttem le ezeket a reportokat, ha le van töltve, akkor ide kell azt beexportálni.

Köszi sikerült :) amint megírtam 2percre rá rájöttem :D

Élő ügyfélszolgálat