itt
próbáld itt
new group
Köszönöm mindenkinek,sikerült megoldani.
Hali mindenkinek!
Egy kérdés: PT3-at használok nagy megelégedettséggel és az lenne a kérdésem azokhoz akik használták mindkettőt már h érdemes-e váltani PT3-ról 4-re??? Megmondva az őszintét 2 rövid session erejéig kipróbáltam a PT4 Trialt, de kb. 10 percenként hibát irt és leállt vagy a HUD v az egész progi, pedig a PT3 megy minden gond nélkül napokig.... Aki megvette annak is vannak ilyen fatal crash-es problémái vagy csak a trial ilyen gagyi? Mert a program maga nagyon tetszene meg az újabb lehetőségek benne, de ha ugye nem lehet mellette nyugodtan pokerezni akkor többet árt mint használ, nem kevés pénzért! Köszön előre is ha valakik akik használták már mindkettőt válaszra méltatnak! GL mindenkinek!
Hali mindenkinek!
Egy kérdés: PT3-at használok nagy megelégedettséggel és az lenne a kérdésem azokhoz akik használták mindkettőt már h érdemes-e váltani PT3-ról 4-re??? Megmondva az őszintét 2 rövid session erejéig kipróbáltam a PT4 Trialt, de kb. 10 percenként hibát irt és leállt vagy a HUD v az egész progi, pedig a PT3 megy minden gond nélkül napokig.... Aki megvette annak is vannak ilyen fatal crash-es problémái vagy csak a trial ilyen gagyi? Mert a program maga nagyon tetszene meg az újabb lehetőségek benne, de ha ugye nem lehet mellette nyugodtan pokerezni akkor többet árt mint használ, nem kevés pénzért! Köszön előre is ha valakik akik használták már mindkettőt válaszra méltatnak! GL mindenkinek!
Köszi a választ! Még valaki tapasztalat általában és stabilitással kapcsolatban a PT4-ről?? Köszi!
PT3-ból kimentettem a note-okat database backup-pal és szeretném beimportálni PT4-be.
A hivatalos oldalon azt írják hogy a menüből a Setup Assistant-tal lehet beimportálni a PT3 adatbázisokat, nekem viszont nincs PT3 adatbázisom mert uninstalláltam a PT3-at és a Postgres-t is áttettem másik meghajtóra.
A Setup Assistant-nál pedig nem lehet tallózással megkeresni a backup zip fájlt.
Van valami ötlet?
A hand-eket külön importáltam be, csak a note-ok lettek backup-olva, és hát elég fontos részlet lenne. :)
Szerintem az adatbazis strukturajanak valtozasa miatt iszonyat macera lenne postgre parancsokkal beugyeskedni a note-okat igy en azt ajanlom, telepitsd fel ujra a pt3-at restore-old a note-okat majd a setup assistance-ban huzd at.
Igen, köszi, közben nekem is ez a lehetőség ugrott be.
Meg lehet oldani hogy több teremből összevonjam az aliasokat úgy, hogy a grafoknál/statoknál egy oldalon mutassa az egészet, egyben?
PT3-nál egyszerű volt, de itt csak külön-külön tudom nézni, mert nem találtam ilyen lehetőséget.
Meg lehet oldani hogy több teremből összevonjam az aliasokat úgy, hogy a grafoknál/statoknál egy oldalon mutassa az egészet, egyben?
PT3-nál egyszerű volt, de itt csak külön-külön tudom nézni, mert nem találtam ilyen lehetőséget.