Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

grobipoker
Válasz Sambenez kommentjére
2012. szept. 22. 18:37

itt

próbáld itt

new group

cursor 10
Válasz grobipoker kommentjére
2012. szept. 22. 18:58

Köszönöm mindenkinek,sikerült megoldani.

Skinner
Válasz reservoir kommentjére
2012. szept. 27. 21:47

Hali mindenkinek!

Egy kérdés: PT3-at használok nagy megelégedettséggel és az lenne a kérdésem azokhoz akik használták mindkettőt már h érdemes-e váltani PT3-ról 4-re??? Megmondva az őszintét 2 rövid session erejéig kipróbáltam a PT4 Trialt, de kb. 10 percenként hibát irt és leállt vagy a HUD v az egész progi, pedig a PT3 megy minden gond nélkül napokig.... Aki megvette annak is vannak ilyen fatal crash-es problémái vagy csak a trial ilyen gagyi? Mert a program maga nagyon tetszene meg az újabb lehetőségek benne, de ha ugye nem lehet mellette nyugodtan pokerezni akkor többet árt mint használ, nem kevés pénzért! Köszön előre is ha valakik akik használták már mindkettőt válaszra méltatnak! GL mindenkinek!

gorcsy
Válasz Skinner kommentjére
2012. szept. 27. 23:19

Hali mindenkinek!

Egy kérdés: PT3-at használok nagy megelégedettséggel és az lenne a kérdésem azokhoz akik használták mindkettőt már h érdemes-e váltani PT3-ról 4-re??? Megmondva az őszintét 2 rövid session erejéig kipróbáltam a PT4 Trialt, de kb. 10 percenként hibát irt és leállt vagy a HUD v az egész progi, pedig a PT3 megy minden gond nélkül napokig.... Aki megvette annak is vannak ilyen fatal crash-es problémái vagy csak a trial ilyen gagyi? Mert a program maga nagyon tetszene meg az újabb lehetőségek benne, de ha ugye nem lehet mellette nyugodtan pokerezni akkor többet árt mint használ, nem kevés pénzért! Köszön előre is ha valakik akik használták már mindkettőt válaszra méltatnak! GL mindenkinek!

nekem hibátlanul megy, ha vmi hiba van akkor meg van fórum a pt4 honlapján
nekem nagyon tetszik a 4, önmagátol note-ol stb, mióta megvan a 3at megsem nyitottam

Skinner
Válasz gorcsy kommentjére
2012. szept. 27. 23:31

Köszi a választ! Még valaki tapasztalat általában és stabilitással kapcsolatban a PT4-ről?? Köszi!

zulusierra
Válasz BMWE46 kommentjére
2012. okt. 1. 17:07

PT3-ból kimentettem a note-okat database backup-pal és szeretném beimportálni PT4-be.
A hivatalos oldalon azt írják hogy a menüből a Setup Assistant-tal lehet beimportálni a PT3 adatbázisokat, nekem viszont nincs PT3 adatbázisom mert uninstalláltam a PT3-at és a Postgres-t is áttettem másik meghajtóra.
A Setup Assistant-nál pedig nem lehet tallózással megkeresni a backup zip fájlt.
Van valami ötlet?

A hand-eket külön importáltam be, csak a note-ok lettek backup-olva, és hát elég fontos részlet lenne. :)

trixilw
Válasz zulusierra kommentjére
2012. okt. 1. 19:11

Szerintem az adatbazis strukturajanak valtozasa miatt iszonyat macera lenne postgre parancsokkal beugyeskedni a note-okat igy en azt ajanlom, telepitsd fel ujra a pt3-at restore-old a note-okat majd a setup assistance-ban huzd at.

zulusierra
Válasz Sambenez kommentjére
2012. okt. 1. 19:16

Igen, köszi, közben nekem is ez a lehetőség ugrott be.

zulusierra
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. okt. 11. 15:03

Meg lehet oldani hogy több teremből összevonjam az aliasokat úgy, hogy a grafoknál/statoknál egy oldalon mutassa az egészet, egyben?
PT3-nál egyszerű volt, de itt csak külön-külön tudom nézni, mert nem találtam ilyen lehetőséget.

cursor 10
Válasz zulusierra kommentjére
2012. okt. 11. 15:41

Meg lehet oldani hogy több teremből összevonjam az aliasokat úgy, hogy a grafoknál/statoknál egy oldalon mutassa az egészet, egyben?
PT3-nál egyszerű volt, de itt csak külön-külön tudom nézni, mert nem találtam ilyen lehetőséget.

Szia
Igen, a player melletti ikonra kattintva létre tudsz hozni aliast. Mondjuk engem zavart,hogy akkor csak egyben tudtam megnézni,ha külön akartam szét kellett szedni.
Lehet csak én voltam béna.:)

Élő ügyfélszolgálat