Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

lecso10
Válasz trixilw kommentjére
2013. jan. 4. 16:34

Nem, tudsz csak külön egy részt is exportálni majd importálni.

Köszi, időközben kipróbáltam és tényleg lehet, mondjuk logikus is, mert a hud profilok mellett lévő gomb alatt is van exp/imp lehetőség és a popup group-ok melletti lenyíló menüben is. Már csak a betűméret növelést kellene megoldani valahogy egy kattintással, de ezt már tényleg nem lehet ahogy nézem csak statonként egyesével.

lecso10
Válasz Cardstrik3r kommentjére
2013. jan. 4. 16:41

Sngk és MTTk eredményeit külön kell felnyomni a pt-be, vagy automatikusan menti magától? Ha külön kell, akkor azt hogyan lehet megtenni?

Mindent egyben importál a handhistory-ból, de külön tudsz szűrni szinte mindenre.

Cardstrik3r
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 4. 17:08

Köszi!

lecso10
Válasz Cardstrik3r kommentjére
2013. jan. 5. 8:05

Itt az új év, úgyhogy itt az ideje egy windows telepítésnek. Melyik megoldás a jobb szerintetek: Ha pt4-ből kimentem az adatbázist majd a telepítés után importálom, vagy ne mentsem ki az adatbázist és majd egy újat hozzak létre a handhistorykból? Tudom,h ez a második időigényesebb, de ez most mellékes.

ftmatg
2013. jan. 5. 9:56

Itt az új év, úgyhogy itt az ideje egy windows telepítésnek. Melyik megoldás a jobb szerintetek: Ha pt4-ből kimentem az adatbázist majd a telepítés után importálom, vagy ne mentsem ki az adatbázist és majd egy újat hozzak létre a handhistorykból? Tudom,h ez a második időigényesebb, de ez most mellékes.

Én ha nagyon ráérnék újraimportálnám. Mert pl. ha egy korábbi verzió rosszul számolt valamit (olvastam ilyet a changelog-ban) akkor az most jól kerül bele az adatbázisba. Amennyiben újraimportálod, megírhatnád, hogy milyen észveszejtő sebességet(h/s) tapasztaltál.:)

lecso10
Válasz ftmatg kommentjére
2013. jan. 5. 14:14

Én ha nagyon ráérnék újraimportálnám. Mert pl. ha egy korábbi verzió rosszul számolt valamit (olvastam ilyet a changelog-ban) akkor az most jól kerül bele az adatbázisba. Amennyiben újraimportálod, megírhatnád, hogy milyen észveszejtő sebességet(h/s) tapasztaltál.:)

Én is ezért kérdeztem, hátha van előnye, de mivel egész délelőtt telepítettem, így már nincs az a pénz,h megint importáljam a handeket, viszont az adatbázist pikk pakk berakta, és sokkal gyorsabb is lett, ezzel megoldódott egy régi problémám is, vagyis,h miért volt olyan lassú a szűrés a pt3-hoz képest. Jót tett neki egy telljes reinstall meg a gépnek is. :)

jabyga
Válasz reservoir kommentjére
2013. jan. 6. 1:05

Hello! Az SB és BB VPIP-t csak én nem találom, vagy nincs is? Ezt a BB vs SB open-call és a BBvsSB open-fold statok hivatottak pótolni? HU-hoz kéne...
köszi!

Sobi
Válasz jabyga kommentjére
2013. jan. 6. 18:54

Hello! Az SB és BB VPIP-t csak én nem találom, vagy nincs is? Ezt a BB vs SB open-call és a BBvsSB open-fold statok hivatottak pótolni? HU-hoz kéne...
köszi!

Van olyan opció, hogy lehet hogy minden statra, hogy be lehet állítani, hogy melyik pozícióról mutassa az adatot. Még hozzá ott ahoil, be lehet állítani a betű nagyságot stb...

Nekem egy olyan opció kellene, hogy a sng végén átváltson a hudom egy másikra, ami hu-ra lenne, és csak a hu játszott adatokat mutassa, ezt hogy lehet beállítani.

lecso10
Válasz Sobi kommentjére
2013. jan. 6. 18:58

Van olyan opció, hogy lehet hogy minden statra, hogy be lehet állítani, hogy melyik pozícióról mutassa az adatot. Még hozzá ott ahoil, be lehet állítani a betű nagyságot stb...

Nekem egy olyan opció kellene, hogy a sng végén átváltson a hudom egy másikra, ami hu-ra lenne, és csak a hu játszott adatokat mutassa, ezt hogy lehet beállítani.

Amikor már csak ketten maradtok állítsd át,h pl csak az utolsó 50 handet mutassa. Vagy csinálj egy külön hud profilt hu-ra optimalizálva és váltsd át te játék közben.

Sobi
2013. jan. 7. 8:19

Amikor már csak ketten maradtok állítsd át,h pl csak az utolsó 50 handet mutassa. Vagy csinálj egy külön hud profilt hu-ra optimalizálva és váltsd át te játék közben.

Az még okés lenne, hogy átváltom a hud a másikra, de akkor is az össz lejátszott statot mutatja, az lenne a jó ha csak a HU-t statokat mutatná, s ezért nem jó a utolsó 50 hand mutatása sem.....

Élő ügyfélszolgálat