Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

zulusierra
Válasz grobipoker kommentjére
2012. okt. 11. 16:37

Érdekes, ugyanezzel próbálkoztam telepítés után, de nem sikerült megoldani.
Biztos elnéztem valamit mert most sikerült, köszi!

TexasBela
Válasz zulusierra kommentjére
2012. okt. 12. 23:58

hi

Nem tudom mozgatni a hudot, hogy odahúzzam az asztalon ahova akarom.Mit kell ki-vagy bepipálni? TY

Fu
Válasz TexasBela kommentjére
2012. okt. 13. 0:37

Nem tudom mozgatni a hudot, hogy odahúzzam az asztalon ahova akarom.Mit kell ki-vagy bepipálni? TY

jobb egérgomb

lecso10
Válasz Fu kommentjére
2012. okt. 19. 9:20

Graf

Hi

Nem tudja valaki, hogy a view stats / statistics fül alatt a grafikont lehet konfigurálni valahol? Pl vastagabb vonalat szeretnék stb. ?

zulusierra
Válasz Skinner kommentjére
2012. nov. 9. 7:48

Grafikonoknál az overlay stats ablak megjelenítése jó valamire?
PT3-ban is nézegettem, de csak akkor tűnt értelmezhető dolognak ha bekapcsoltam a moving average opciót.

cursor 10
Válasz zulusierra kommentjére
2012. dec. 1. 8:29

Sziasztok
A pt oldaláról letölthető popupokat hogyan lehet beilleszteni?
köszi

Orang3J3ws99
Válasz cursor 10 kommentjére
2012. dec. 10. 19:42

Kicsit elveszett vagyok benne. Eddig HM1-2-t használtam, főleg az 1-t, de most átállnék. Ha valaki érez magában erőt és rámszánna 30 percet, annak szívesen meghálálnám némi $-al.

Pls, ha érzed az erőt, dobj egy privit.

Sobi
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2012. dec. 10. 20:18

Kicsit elveszett vagyok benne. Eddig HM1-2-t használtam, főleg az 1-t, de most átállnék. Ha valaki érez magában erőt és rámszánna 30 percet, annak szívesen meghálálnám némi $-al.

Pls, ha érzed az erőt, dobj egy privit.

Drága arany testvérem. Segítek neked $ nélkül isl, bár a búcsú bulira csak ígérted, hogy meghívsz, de elfelejtettél, nem kicsit.... :))

Szóval sokba fog kerülni....

misirulez
Válasz BMWE46 kommentjére
2012. dec. 18. 18:28

Sziasztok!

Ki akartam próbálni PT4et, újraraktam a gépem, import-nak beállítottam azt a mappát ahová az elmúlt két év handjeit mentegettem. Röpke 30óra import után elkészült, kb a handek 1/3 ával a többi mind error sebaj. Uninstall majd fel hm2, ami természetesen hát hogyne még véletlenül sem tud csatlakozni a postresql-hez, sebaj. postresql uninstall. HM2 újra felrak. Rányomok az import from folderre, természetesen kipipálom a archive mittomén mit ne mozgassa a handek maradjanak ott. 1,5 millio hand helyett sikerült neki 67k handet beimportálni.
PT4-nek én egy szóval sem mondtam hogy mozdítsa meg a handeket onnan, mégis hova a jó K anyjába tűntek el a handek?

cursor 10
Válasz misirulez kommentjére
2012. dec. 18. 18:41

Sziasztok!

Ki akartam próbálni PT4et, újraraktam a gépem, import-nak beállítottam azt a mappát ahová az elmúlt két év handjeit mentegettem. Röpke 30óra import után elkészült, kb a handek 1/3 ával a többi mind error sebaj. Uninstall majd fel hm2, ami természetesen hát hogyne még véletlenül sem tud csatlakozni a postresql-hez, sebaj. postresql uninstall. HM2 újra felrak. Rányomok az import from folderre, természetesen kipipálom a archive mittomén mit ne mozgassa a handek maradjanak ott. 1,5 millio hand helyett sikerült neki 67k handet beimportálni.
PT4-nek én egy szóval sem mondtam hogy mozdítsa meg a handeket onnan, mégis hova a jó K anyjába tűntek el a handek?

Ha minden igaz ide menti feldolgozás után a handeket a pt4:C:\Users\user\AppData\Local\PokerTracker 4\Processed

Élő ügyfélszolgálat