Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Zizi
Válasz yoofej kommentjére
2010. máj. 3. 16:59

Everest!

Masnal megjelenik az Everest HUD?
Mindenhol van HUD-om, csak az Everestnel nincs.

Van ilyen hiba masnal is?
Ismert ennek a megoldasa?

Morzdomigron
Válasz Zizi kommentjére
2010. máj. 9. 17:51

Hogy lehet eltűntetni a HUD hátterét? Ha az áttetszőséget növelem, akkor a statok is halványulnak.

Morzdomigron
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. máj. 11. 2:59

Hát senki sem tudja?! :(

Everyl
Válasz yoofej kommentjére
2010. máj. 19. 20:41

na, ismerkedek a PT-vel, rögtön is van egy nagy bajom.

Ha elindítom a hud.exet azon kívül, hogy megjelenik a processek között más nem történik, ez mitől lehet?

Everyl
Válasz Everyl kommentjére
2010. máj. 19. 23:02

Na kicsit bővebben, bár felrobbanok, olyan ideges lettem:

W7 ENG
PP ENG (bár inkább hibrid, mert olvastam, hogy unist a magyart, aztán vissza angolul, a lényeg: az asztalok angolok)
PT3, PP-től pontokért, szépen küldték a kódot, ahogy kell

A PT kliens működik, lehet vele szép grafikonokat rajzolni, meg sok benne a szám, igen remek. DE: A table trackker résznél folyamatosan számol vissza, HUD-ot még nem is láttam, ha elindítom külön a hud.exe-t az szépen bemászik a processek közé, de ennyi. A hud.logba szart sem ír (méret 0), loging opcióval sem, ja event viewer szerint is minden pálya. valaki futott már bele ilyenbe?

About fülnél írja, hogy én vagyok a regisztrált tulaj, de ettől még él a registration fül.

próbáltam én mindenhogy, comp mod, admin priv, de egyelőre azt sem tudom, hogy mit kéne látnom, ha rákattintok arra a rohadt exere :-(

még valami: a conf\ conf hud\ hud options-nál meg azt írja, hogy ezzel a profillal nem állíthatom

gsxrrider
Válasz Everyl kommentjére
2010. máj. 20. 13:21

Hogyan lehet megcsinálni, hogy a HUD tournamenten kiírja, hogy hány nagyvaknyi zsetonja van a játékosnak?

vejnemojnen
Válasz Zizi kommentjére
2010. máj. 20. 14:08

Full Tilt

Sziasztok !

Most telepítettem fel a PT3-at, amit Full Tilten szeretnék használni. Elindítom az auto importot, de az égvilágon semmit sem ment el sehova. Át van állítva a kliens angolra, Windows 7 alatt fut. Mi lehet a gond ? Köszi a hozzáértők segítségét.

gsxrrider
Válasz vejnemojnen kommentjére
2010. máj. 20. 14:44

Beállítottad a fult tilten a kezek mentését? (options - hand history, majd itt be kell pipálni a "save my hand historiest", illetve meg kell adni, hogy hová mentse a fájlokat).

A PT-ben meg a full tilt configurationban kell beállítani azt a könyvtárat amit a hand historynál megadtál. Ezek után elvile működnie kellene.

vejnemojnen
Válasz gsxrrider kommentjére
2010. máj. 20. 16:25

Beállítottad a fult tilten a kezek mentését? (options - hand history, majd itt be kell pipálni a "save my hand historiest", illetve meg kell adni, hogy hová mentse a fájlokat).

A PT-ben meg a full tilt configurationban kell beállítani azt a könyvtárat amit a hand historynál megadtál. Ezek után elvile működnie kellene.

Köszi !

A Full Tilt kliensben nem volt kipipálva a mentés ! Így már ment is. Köszönöm szépen. Azt meg tudod esetleg még mondani, hogy a HUD működik-e S'nGo versenyben is ?

gsxrrider
Válasz vejnemojnen kommentjére
2010. máj. 20. 16:52

Köszi !

A Full Tilt kliensben nem volt kipipálva a mentés ! Így már ment is. Köszönöm szépen. Azt meg tudod esetleg még mondani, hogy a HUD működik-e S'nGo versenyben is ?

igen, működik. örülök, hogy segíthettem :D

Élő ügyfélszolgálat