HEM muckolt handek
Csak nektek, nagy nehezen összehoztam egy riverbet/call/muck szitut (ez azért volt nehéz mert 4-6 dolcsis potoknál a 30 centes betemet már nem bírták megadni, bezzeg máskor emelhetek akármit)
Végül csak összejött, kijelenthetem a HEM mutatja a muckolt lapokat allinél is valamint akkor is ha nem volt alle csak bet/call, a bwinen persze.
Azt nézze már meg valaki, hogy a .log fájlban benne van-e a muckolt lap vagy a kliensből szedi ki valahogy.
Üdv!
Engem az érdekelne, hogy ki lehet-e iratni valahogy a játékos/flop százalékot az asztalra?
Sorry ha már kérdezte ezt valaki, nem olvastam végig a topicot.
Azt nézze már meg valaki, hogy a .log fájlban benne van-e a muckolt lap vagy a kliensből szedi ki valahogy.
EV szamitas
Tudom, teljesen felesleges foglalkoznom ezzel a dologgal, de akkor is erdekel, hogy a PT hogyan szamolja az EV-t.
Tegnapi sessionomre csak kb. -1,5BI jott ki PT szerint, de megnezve a handeket, ennek 3-4 korul kellett volna lennie. Mibol adodhat ez a kulonbseg?
Itt azt irjak, hogy file-ban nincs benne, csak a serveren. Eleg furcsan hangzik szamomra, hogy a HEM a serverrol szedne le ezeket az adatokat.
Can not see mucked cards with Bwin - PokerTracker - PokerTracker Forum
Tudom, teljesen felesleges foglalkoznom ezzel a dologgal, de akkor is erdekel, hogy a PT hogyan szamolja az EV-t.
Tegnapi sessionomre csak kb. -1,5BI jott ki PT szerint, de megnezve a handeket, ennek 3-4 korul kellett volna lennie. Mibol adodhat ez a kulonbseg?
Itt a választ ráadásul pont WhiteRider írta, aki a PT team tagja, azaz ha ő úgy mondja, akkor az úgy is van. Érdekes dolog mindenesetre.
az allin pillanatában várható érték szerint mozdul el, a tényleges meg triviálisan
Közben rájöttem, hogy te nyilván az EV statra gondolsz... De ezt azért erősítsd meg.
Bump!
Hogy lehet eltűntetni a HUD hátterét? Ha az áttetszőséget növelem, akkor a statok is halványulnak.