ShirDady
Válasz Totya kommentjére
2010. máj. 25. 3:51

HEM muckolt handek

Csak nektek, nagy nehezen összehoztam egy riverbet/call/muck szitut (ez azért volt nehéz mert 4-6 dolcsis potoknál a 30 centes betemet már nem bírták megadni, bezzeg máskor emelhetek akármit)

Végül csak összejött, kijelenthetem a HEM mutatja a muckolt lapokat allinél is valamint akkor is ha nem volt alle csak bet/call, a bwinen persze.

Totya
Válasz ShirDady kommentjére
2010. máj. 25. 4:34

Azt nézze már meg valaki, hogy a .log fájlban benne van-e a muckolt lap vagy a kliensből szedi ki valahogy.

SzG
Válasz Totya kommentjére
2010. máj. 26. 12:11

Üdv!

Engem az érdekelne, hogy ki lehet-e iratni valahogy a játékos/flop százalékot az asztalra?
Sorry ha már kérdezte ezt valaki, nem olvastam végig a topicot.

yoofej
Válasz Totya kommentjére
2010. máj. 26. 12:21

Azt nézze már meg valaki, hogy a .log fájlban benne van-e a muckolt lap vagy a kliensből szedi ki valahogy.

Itt azt irjak, hogy file-ban nincs benne, csak a serveren. Eleg furcsan hangzik szamomra, hogy a HEM a serverrol szedne le ezeket az adatokat.

Can not see mucked cards with Bwin - PokerTracker - PokerTracker Forum

yoofej
Válasz yoofej kommentjére
2010. máj. 31. 15:31

EV szamitas

Tudom, teljesen felesleges foglalkoznom ezzel a dologgal, de akkor is erdekel, hogy a PT hogyan szamolja az EV-t.

Tegnapi sessionomre csak kb. -1,5BI jott ki PT szerint, de megnezve a handeket, ennek 3-4 korul kellett volna lennie. Mibol adodhat ez a kulonbseg?

Totya
2010. máj. 31. 15:50

Itt azt irjak, hogy file-ban nincs benne, csak a serveren. Eleg furcsan hangzik szamomra, hogy a HEM a serverrol szedne le ezeket az adatokat.

Can not see mucked cards with Bwin - PokerTracker - PokerTracker Forum

Itt a választ ráadásul pont WhiteRider írta, aki a PT team tagja, azaz ha ő úgy mondja, akkor az úgy is van. Érdekes dolog mindenesetre.

Totya
2010. máj. 31. 15:53

Tudom, teljesen felesleges foglalkoznom ezzel a dologgal, de akkor is erdekel, hogy a PT hogyan szamolja az EV-t.

Tegnapi sessionomre csak kb. -1,5BI jott ki PT szerint, de megnezve a handeket, ennek 3-4 korul kellett volna lennie. Mibol adodhat ez a kulonbseg?

Talán mostanra már sikerült felszámolni az összes bugot, sztem jól működik. A várt és a tényleges nyeremény grafikonja minden handben együtt mozog, kivéve, ha river előtt allin kerültök. Ekkor ha ismert mindenki handje, akkor a várható nyeremény az allin pillanatában várható érték szerint mozdul el, a tényleges meg triviálisan. Azaz ha 0-án van éppen mind2, és pre allin kerülsz nl100-on AA-val kisebb pár ellen, és nyersz, akkor az EV vonal ca. $80-ra, a tényleges $100-ra kerül.

Közben rájöttem, hogy te nyilván az EV statra gondolsz... De ezt azért erősítsd meg.

yoofej
Válasz Totya kommentjére
2010. máj. 31. 16:06

Itt a választ ráadásul pont WhiteRider írta, aki a PT team tagja, azaz ha ő úgy mondja, akkor az úgy is van. Érdekes dolog mindenesetre.

Igen, biztosan jol tudja, de akkor is megmarad a kerdes, hogy a HEM hogy mutatja oket.

Errol az oldalrol lezartnak tekintem a dolgot, mivel WhiteRider megirta, hogy PT-ben ez nem lesz. Az importalasi sebesseg kulnonbsege miatt (2-3M handes adatbazisba, 150k hand PT-nel kb. 20 perc, HEM-nel tobb, mint 2 ora) maradok a PT-nel. Esetleg kivancsisag kedveert kiprobalom, hogy a muckolt handek miatt futtatom a HEM-et, statok miatt meg a PT-t. Gondolom, mindez csak eroforras kerdese. :)

yoofej
Válasz Totya kommentjére
2010. máj. 31. 16:18

az allin pillanatában várható érték szerint mozdul el, a tényleges meg triviálisan

Közben rájöttem, hogy te nyilván az EV statra gondolsz... De ezt azért erősítsd meg.

Koszi, erre voltam kivancsi, hogy az eselyek szerint sulyozva mozdul-e a grafikon.
Szerintem a multiway allineknel meg nem mukodik tokeletesen, ha eszembe jut, este megnezem, aztan utana igyekszek nem bekapcsolni mostanaban ezt az opciot. Helyette inkabb keresek olyan handet, ahol hibaztam es azert buktam. :)

Morzdomigron
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. máj. 31. 16:50

Bump!

Hogy lehet eltűntetni a HUD hátterét? Ha az áttetszőséget növelem, akkor a statok is halványulnak.

Élő ügyfélszolgálat