hali
hogy lehet beállítani,hogy a statisztikákat adott vak szintenként írja ki?
köszi
hali
hogy lehet beállítani,hogy a statisztikákat adott vak szintenként írja ki?
köszi
Menü: Configure => Configure HUD
Kiválasztod a Profile-t (értelemszerűen Tournament), majd HUD Options (utolsó fül), itt pedig a jobb felső részen: Stats from current Tournament Blind level only
Azt ne felejtsd el, hogy elég nagy minta kell hozzá, hogy értelme legyen az adatoknak (több száz leosztás)!
Valami baj van a trekkeremmel.
Mostanság általában 6 fős sng-ket játszom
Az utolsó sessiönt úgy toltam le, hogy már nem is tudtam használni.
Elindítom a session legelején, még beüléskor, aztán kb a 2. vakszinten szokott megjelenni a HU-s profil amit használtam.
Egyrészt: Hol lehet átállítani, hogy alapból ne a HU profilt tegye be
Másrészt: Miért van az, hogy ennyire belassult.
Egyébként az utolsó session-t azért toltam PT nélkül, mert a 3. vakszinten hozta be 6 helyett 3 asztalon, és 1 vakszinten át sem váltott profilt:(
Szóval tudtok ebben segíteni?
Valami baj van a trekkeremmel.
Mostanság általában 6 fős sng-ket játszom
Az utolsó sessiönt úgy toltam le, hogy már nem is tudtam használni.
Elindítom a session legelején, még beüléskor, aztán kb a 2. vakszinten szokott megjelenni a HU-s profil amit használtam.
Egyrészt: Hol lehet átállítani, hogy alapból ne a HU profilt tegye be
Másrészt: Miért van az, hogy ennyire belassult.
Egyébként az utolsó session-t azért toltam PT nélkül, mert a 3. vakszinten hozta be 6 helyett 3 asztalon, és 1 vakszinten át sem váltott profilt:(
Szóval tudtok ebben segíteni?
Sziasztok!
Jelenleg BOSS MEDIA hálózat ParadiePoker termében játszok, ahol MTT/SNG-eket tolok. A porblémám a következő:
A tracker elindítása után a HUD nem jelenik meg, és a következő üzenetet dobja:
PokerTracker cannot display the Hud on Boss Media tournament tables at this time because they cannot be uniquely identified.
Sajnos a PT fórumban nem találtam megoldást, hátha ti tudtok valamilyen elkerülő/megjelenítő megoldást a HUD-ra.
Thanks
Reinstall előtt szeretném kimenteni a player notes-ot,de nem találom.
Valaki tudja hol van? (Win7)
hiányzó tracker hud
sziasztok, pokerstarson játszok 6fős sng-ket, de a hud valamiért nem jelenik meg, csak cash gamen... Esetleg a configure statsnál, vagy a hud beállításoknál nincs valami jól beállítva??? előre is köszke a segítséget!
h tudom beallitani a hud-ban h ne egymas melle hanem egymas ala rakja ki a statokat? koszi
h tudom beallitani a hud-ban h ne egymas melle hanem egymas ala rakja ki a statokat? koszi