sziasztok,
hogyan tudom beálltani hogy a tracker hud mutassa a stack size-ot BB-ben?
a managerben megszoktam és baromira hiányzik!
a választható statok között nem találom, de valahogy biztos lehet...
köszönöm,
bepakoltam de milyen néven találom meg a statok között hogy ki tudjam rakni HUD-ra?
Az "M" stat az, nem? Alapból tartalmazza a PT3, nem kell hozzá letölteni semmit...
Az "M" stat az, nem? Alapból tartalmazza a PT3, nem kell hozzá letölteni semmit...
Sziasztok.
Az eddigi statokat hogy tudom rötölni PT3-ból, illetve hogy tudok új adatbázist látrehozni? Én sehol nem találtam:S
Előre is köszi
Eladó egy PT3 Holdem Micro licenc, ami két egymástól akár független hozzáférést tartalmaz. A csomag ára 1ben 40$ vagy a hozzáférések külön-külön is megvehetőek 20-20$-ért.
Érdeklődés esetén PM.
Az a gondom, hogy a Party Pokeren NL25-ön a HUD nem jeleníti meg az adatokat a szétkapcsolódás védelemmel NEM rendelkező asztaloknál. A sima asztaloknál teljesen jól működik minden, egyszerűen nem értem mi lehet a baj. Külföldi fórumon csak a Holdem managernél merült fel ilyen probléma (amit találtam)
Van valami ötlet?
Elnézést kérek, ha már szerepelt a kérdés, de a keresőt használva nem találtam.
Eladó egy PT3 Holdem Micro licenc, ami két egymástól akár független hozzáférést tartalmaz. A csomag ára 1ben 40$ vagy a hozzáférések külön-külön is megvehetőek 20-20$-ért.
Érdeklődés esetén PM.
A jegyzeteket meg lehet találni egy külön fájlban?
Újra telepítek és a backup-ot szeretném kikerülni mert legutóbb nem sikerült.
Mai ongame frissítés után nem importál a poker tracker.
Mi lehet a probléma?