Hali !
Egyszerre játszom 6 max ill. full ring játékokat. Vannak olyan játszópajtásaim a starson akik ugyanígy játszanak és így a hudon egy mixelt statot kapok a játékukról.
PT3-ban hogy lehet különválasztani hogy a hudon csak 6max, ill. csak full ring statjaik jelenjenek meg ?
Valaki megtudná mondani hogy lehet megnézni a PT-ben az All In EV -t SNG-knél?
Azt tudom hogy a BB AI EV-t meg a chip AI EV-t meglehet, de az nem sokat mond nekem.
Olyan kellene nekem mint CG-ben, hogy lássam a profitot :)
köszi előre is
Egy rosszul sikerült backup miatt újra ki kellett kérnem a teljes history-t.
A txt fájlok így néznek ki:
Transcript for your last 1000 games requested by zsoccerino (xxx@yyy.zzz)
Hand #1
PokerStars Game #61567432521: itt az első hand,majd:
Hand #2
PokerStars Game #61567424456:és így tovább.
Az a kérdésem hogy ebben a formában be lehet importálni őket,vagy törölni kell az első sort,nehogy bekavarjon?
PT3 vs. Mac
Sziasztok!
Újfiú vagyok még itt a fórumon és a pókerezésben is.
Technikai segitséget szeretnék kérni tőletek.nem vagyok egy nagy számtech zseni,igy nem boldogulok a beállitásokkal. Leirom a kiindulási helyzetet.
Mac-em van és megvásároltam a poker tracker 3-t hozzá.
Jelenlegi beállitások. PT3 letöltve, regkód beirva, elfogadva.
Full Tilten és Starson játszom, így ezt a 2 oldalt szeretném beállitani.
Mindkét oldal angolra állitva.
kérdéseim:
PostgreSQL-t le kell töltenem ?
Mi a pontos menete a beállitásoknak ?
Előre is köszönöm a segitséget.
Joe.
Sziasztok!
Újfiú vagyok még itt a fórumon és a pókerezésben is.
Technikai segitséget szeretnék kérni tőletek.nem vagyok egy nagy számtech zseni,igy nem boldogulok a beállitásokkal. Leirom a kiindulási helyzetet.
Mac-em van és megvásároltam a poker tracker 3-t hozzá.
Jelenlegi beállitások. PT3 letöltve, regkód beirva, elfogadva.
Full Tilten és Starson játszom, így ezt a 2 oldalt szeretném beállitani.
Mindkét oldal angolra állitva.
kérdéseim:
PostgreSQL-t le kell töltenem ?
Mi a pontos menete a beállitásoknak ?
Előre is köszönöm a segitséget.
Joe.
Valaki megtudná mondani hogy lehet megnézni a PT-ben az All In EV -t SNG-knél?
Azt tudom hogy a BB AI EV-t meg a chip AI EV-t meglehet, de az nem sokat mond nekem.
Olyan kellene nekem mint CG-ben, hogy lássam a profitot :)
köszi előre is
Egy rosszul sikerült backup miatt újra ki kellett kérnem a teljes history-t.
A txt fájlok így néznek ki:
Transcript for your last 1000 games requested by zsoccerino (xxx@yyy.zzz)
Hand #1
PokerStars Game #61567432521: itt az első hand,majd:
Hand #2
PokerStars Game #61567424456:és így tovább.
Az a kérdésem hogy ebben a formában be lehet importálni őket,vagy törölni kell az első sort,nehogy bekavarjon?
Amint elindítod a PT-t, az első kérdése a programnak az lesz, hogy letöltse-e a Postgre-t. Azt kell mondanod, hogy természetes és automatizált lesz. Le lehet tölteni az installt a Postgre oldaláról is, de mac-re nem ajánlom, mert nem szereti az újabb verziót (legalábbis nálam nem szerette). Ha nem akar működni a letöltés vagy már túl léptél rajta, akkor a leggyorsabb ha letörölsz mindent és újrarakod. Nyomj egy Alma+F-et, keress rá arra, hogy PokerTracker és húzzál mindent a kukába. A keresés tetején, látni fogsz egy keresési beállításokat. (Date, extension, ilyenek). Oda menjél be, adj hozzá egy új paramétert és keresd meg, hogy system files included. Ha így rákeresel, akkor azokat a fájlokat is megtalálja neked amik a Library mappában vannak.
Amint letöltötte a Postgre-t, meg fogja kérdezni, hogy milyen jelszót akarsz és milyen adatbázist nevet. A legjobb, ha ugyanúgy hagyod, mert ha netán elfelejted, akkor az alapjáraton beállított paraméterek megtalálhatók a PT helpjében.
Ha nagyon nem megy, szóljál ide vissza, írd le, hol akadsz el, ha semmi nem megy, akkor kitalálunk valamit.
Köszönöm a választ!
Nos most értem haza. Amikor megnyitom a PT-t akkor van egy ilyen üdvözlö kis ablak (kép csatolva), aztán ha ezt leokézom, akkor megnyilik a PT. (másik kép csatolva).
Hozzátartozik, hogy egyszer már letöltöttem a próba verziót, de használni nem használtam, mert a beállitással nem jutottam semmire sajnos. Ezt letöröltem, és amikor most megvettem, letöltöttem újra és irta, hogy már egyszer letöltöttem..
Viszont olyanra nem emlékszem, hogy megkérdezte volna , hogy letöltse -e a postgrade-et.
Köszi a segítséget előre is.
Joe.
Bocs az abc számtech tudásért :D
Akkor mindez már sokkal egyszerűbb, fent van neked a PostgreSQL. Különben el sem indulna a program. Innentől kezdve nincs is kérdés :)
Csekkold azért le az Application mappát, hogy ott van-e a PostgreSQL, valamint a főkönyvtárad Library mappájában is kell találnod egy PostgreSQL nevű mappát.
A beállításokhoz. A PT honlapján részletes leírást találsz, hogy hogyan kell beállítanod, de egyébként nagyon egyszerű. Pókerterem legyen angol, Hand Historyk mentését engedélyezd.
PT AutoImport felületén kattint a pókerteremre majd jobb oldalt a Pókerterem Configuration gombra (FullTilt Configuration pl).
Mindkét helyen találni fogsz egy olyan gombot, hogy auto-detect. Megtalálja a mappát amit beállítottál a terem szoftverében. Kész vagy, ha játszani akarsz, csak nyomj egy Begin Auto Import gombot.
Az Appliacation mappában megtaláltam, de ha a FINDER-ben a Library-be megyek ott nincs Library mappa :D
PokerStarson Option menüben-Instant hand hystory options és ott beklikkelen hogy save? és hány napot érdemes bejelölni ?
Köszi
Joe.