ps
Sziasztok!
Érdekes problémám van a PT-vel.
PS-en játszok sng-t és a PT nem importálja a játékomat. Az autó import ablakba látom, hogy működik az importálás de mégse látok semmilyen adatot a tournament fül alatt.
Megnéztem, hogy jó helyre menti-e az adatokat és jó helyre megy.
Angol nyelv van beállítva.
Ha valaki tud segíteni akkor kérem, hogy válaszoljon.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
PS-en játszok sng-t és a PT nem importálja a játékomat. Az autó import ablakba látom, hogy működik az importálás de mégse látok semmilyen adatot a tournament fül alatt.
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hud-ban hogy jeleníthetném meg a stackméretet BB-ben?
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy hud-ban hogy jeleníthetném meg a stackméretet BB-ben?
Próbáld meg frissíteni a legutóbbi verzióval,nekem ez segített.
Sziasztok!
Előre is köszönöm.
Megkerestem a pt-ben a lementett hand historykat és ott megtaláltam a ps leosztásaimat is.
Manual importtal ismét bemásoltam és azt írta ki , hogy el nem ismert állományformátum.
Ez hogy lehet?
PS variált HH-kal.
3.11.8 BETA van fent? Nekem ez oldotta meg.
hali h lehet pt bol atvinni a hand historykat a wizardba?
mindketto meg csak proba.
plusz ha at ultetnek nem ott van a hh ahol ulok eddig siam mukodott
koszi
A PT-ben megjelenik, hogy az adott hónapban mennyi rake-et fizettünk. A kérdésem az, hogy az csak a mi általunk fizetett rake vagy a kasszából levont rake, tehát a többi játékos által berakott is benne van?