Adjust Qualifying Table Limits-re gondoltál? Délután lesz session-om, remélem működni fog, köszönöm!
Szeretném eladni a kb fél éve vásárolt PT3-as szofware-met, kihasználatlanság miatt hiszen HM-et használok.
Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy az idő előrehaladtával, az összeültetések után össze-vissza kerülnek a statok. Bár csak 6 asztalon játszok de elég gáz manuálisan összerendezni, hogy mindenkihez a saját statjai kerüljenek.
És az az érdekes, hogy mondjuk a 6 asztalból 3-nál folyamatosan ez van a többinél nincs, abszolúte rendszertelenül fordul elő. :(
Import fülnél legyen bepipálva a Show Qualifying Table Limits. Jobb egérgombbal helyre rakod a dolgokat mindkét asztalon majd a PT menüjéből kiválasztod, hogy save layout.
HH
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a HandHistory-val kapcsolatban.
Át szeretném valakinek küldeni az összes HH-t, viszont nem találom sehol.
Egyrészt nem találom a pokerstars által mentett HH elérési útját ( Users/appdata/....) vagy nekem az is jó lenne ha a PT adatbázist küldeném át hogy meg tudják nézni a handjeimet, de azt sem találom. Valaki tudna ebben segíteni?
Még egy kérdésem lenne. PT3ban szeretnék szűrni a 2.50-es 180fősökre, de nem lehet pontosan. Azt hiszem hogy a PT össze vissza kezeli a tourney sizeokat illetve a buyin-eket és emiatt nem megy. Ezt lehet valahogy orvosolni?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a HandHistory-val kapcsolatban.
Át szeretném valakinek küldeni az összes HH-t, viszont nem találom sehol.
Egyrészt nem találom a pokerstars által mentett HH elérési útját ( Users/appdata/....) vagy nekem az is jó lenne ha a PT adatbázist küldeném át hogy meg tudják nézni a handjeimet, de azt sem találom. Valaki tudna ebben segíteni?
Még egy kérdésem lenne. PT3ban szeretnék szűrni a 2.50-es 180fősökre, de nem lehet pontosan. Azt hiszem hogy a PT össze vissza kezeli a tourney sizeokat illetve a buyin-eket és emiatt nem megy. Ezt lehet valahogy orvosolni?
köszönöm a segítséget!
hali
pt3 ba próbálok handeket tenni, pokerstarsról angol nyelvű fájlok ,.txt.
de mindíg azt írja ki hogy unrecognized file format. trail verzió van meg.
PS HH importálási probléma
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. PS-ről importálnék HH-t PT3-ba, de csak magát a fájlokat importálja, magát a handeket a világért sem akarja. Adatbázisból vissza-vissza másolgattam a txt. fájlokat és többször is megpróbáltam de sikertelenül...
Valaki tapasztalt már ilyet? mi lehet a baj?
Köszi!
rajosa
hali
pt3 ba próbálok handeket tenni, pokerstarsról angol nyelvű fájlok ,.txt.
de mindíg azt írja ki hogy unrecognized file format. trail verzió van meg.
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. PS-ről importálnék HH-t PT3-ba, de csak magát a fájlokat importálja, magát a handeket a világért sem akarja. Adatbázisból vissza-vissza másolgattam a txt. fájlokat és többször is megpróbáltam de sikertelenül...
Valaki tapasztalt már ilyet? mi lehet a baj?
Köszi!
rajosa