Meg tudom nézni vhogy az adott sessionben a set%-ot?Tehát hogy hányszor lett settem mikor ppvel néztem floppot.
Úgy meg lehet nézni hogy első lépésben filters-nél rámész a hole cards-ra, kijelölöd az összes pp-t+saw flop és felírod hogy ez hány hand.
Aztán filters ugyanez + made hands - three of a kind - on flop, ezt is felírod aztán kiszámolod hány százalék.
Javítva!
Sziasztok!
Szégyen,nem szégyen,bevallom: nem találok róla semmit....
Segítség! Zoom-on a HUD működik valamelyik PT3 verzióval?
Felismeri,importálja, ellenben HUD nulla....
Köszönöm előre is!
Üdv!
Sziasztok, kis segítség kellene. A PT3 próbaverzióját használom, és a Partyn játszok. A probléma hogy hiába állítottam be a "preferred seat" opciót a pókerkliensen is meg a PT-ben is mindig elcsúszva jelenik meg a Hud.
Sziasztok!
Szégyen,nem szégyen,bevallom: nem találok róla semmit....
Segítség! Zoom-on a HUD működik valamelyik PT3 verzióval?
Felismeri,importálja, ellenben HUD nulla....
Köszönöm előre is!
Üdv!
Baloldalt katt a PokerStars-ra,majd jobboldalt "PokerStars Configuration" fül alatt pipáld ki az "Enable Zoom HUD"-ot.
Sziasztok!
PT3-ban hol tudom beállítani,h a 9fős knockout s&g-n a fejpénzt is beleszámolja a statokba?
előre is köszi
Sziasztok!
PT3-ban hol tudom beállítani,h a 9fős knockout s&g-n a fejpénzt is beleszámolja a statokba?
előre is köszi
Van rá valami mód, hogy PT3-ból HM-be hogyan lehet átvinni a handeket?
Hiába vannak a gépem azok a handek amik már átmentek a PT-n az nem tetszik a HM-nek.
hello
sikerült importálnom a pt3-ba cake poker tournament handjeimet, de amikor meg akarom nézni a statisztikákat, a nevek között egyetlen cake poker játékos sem található.
mi lehet a gond?