aprajafalva
Válasz klagyi kommentjére
2012. márc. 4. 20:21

Az utolsó frissités óta kétszer szerepel a nevem a a játékosok között. 1-2 napig az egyikhez, aztán a másikhoz menti az adatokat. Nagyon idegesitő mert igy nem lehet pontos képet kapni. Valahogy nem lehet az egyik névről a másikra átmásolni az adatokat?

trixilw
Válasz szazsa kommentjére
2012. márc. 4. 22:38

hali az hogy letezik h az egyik versenyt latom hogy nyertem a masik meg olyan mintha kiestem volna belole nem hozza be a pt nincs szurve semmi

Most nem hozza be a PT a versenyt, vagy nyertél és úgy jelzi ki mintha nem nyertél volna?

Át lehet valahogy tenni egy adatbázist egy másik wincseszterre? Balga módon anno a c: meghajtóra tettem az adatpartícióm helyett és kezd fogyni a hely.

Többféleképpen is meg lehet oldani, viszont csakis szerény véleményem szerint, a legbiztonságosabb ha PT-ben csinálsz egy backupot, azt elmented egy biztonságos helyre, leinstallálod a postgreSQL-t, letöltöd, újratelepíted egy új helyre majd PT-ben nyomsz egy restore-t és visszapakol mindent.

Az utolsó frissités óta kétszer szerepel a nevem a a játékosok között. 1-2 napig az egyikhez, aztán a másikhoz menti az adatokat. Nagyon idegesitő mert igy nem lehet pontos képet kapni. Valahogy nem lehet az egyik névről a másikra átmásolni az adatokat?

Biztos, hogy nem aliasod van? Ez így furcsa. Ha tényleg kreált neked egy új nevet, akkor úgy tudod leellenőrizni, hogy megnyitod a pgAdmint, kijelölöd az adatbázisod, a kuka melletti ikonra kattintasz (Execute Arbitrary SQL Queries) és az SQL editorba ezt bemásolod:

SELECT
player.id_player,
player.player_name
FROM
public.player
ORDER BY
player.player_name ASC;

kapsz egy listát a nevekkel ABC sorrendben, ha ott kétszer szerepelsz, akkor tényleg kétszer lettél benne. A megoldásról nem merek semmit mondani, mert nem vállalok felelőséget, inkább a PT oldalán kérdezném meg :p

szazsa
Válasz trixilw kommentjére
2012. márc. 5. 0:58

[QUOTE=trixilw;421280]Most nem hozza be a PT a versenyt, vagy nyertél és úgy jelzi ki mintha nem nyertél volna?

az egyiket rendesen jelzi es van nehany verseny amit megnyertem es olyan mintha nem.
de a legutolso leosztasig megvan az osszes hand a versenyrol

trixilw
Válasz szazsa kommentjére
2012. márc. 5. 22:22

az egyiket rendesen jelzi es van nehany verseny amit megnyertem es olyan mintha nem.
de a legutolso leosztasig megvan az osszes hand a versenyrol

Akkor manuálisan be kell vinned, lehet sérült a summary fájl vagy csak nem menti rendesen a stars, vagy közben össze-vissza frissítve lett minden:

a lényeg: Tournaments menü - Enter Holdem Results
Ott kiválasztod a tornát és beírod amit be kell, majd nyomsz egy save-et.

szazsa
Válasz trixilw kommentjére
2012. márc. 6. 1:10

Akkor manuálisan be kell vinned, lehet sérült a summary fájl vagy csak nem menti rendesen a stars, vagy közben össze-vissza frissítve lett minden:

a lényeg: Tournaments menü - Enter Holdem Results
Ott kiválasztod a tornát és beírod amit be kell, majd nyomsz egy save-et.

koszi sikerult!!

rafair
Válasz Skiboy kommentjére
2012. márc. 13. 17:57

sziasztok
Kezdő laikus poker tracker használó vagyok, és lenne pár kérdésem.
Esetleg tud valaki magyar nyelvű részletes leírást és beállítási útmutatót a poker trackerhez? Ha igen hol? ( jó volna ha nem a legrégebbi verzióhoz)
Ha pl újratelepítem a gépet 60 naponta és felrakom mindig a trial verziót az úgy működik? Ha működik lehet a régi adatokat,hand history-kat használni vele? (ez tudom szörnyeteg kérdés.. szegény ember vízzel főz)

NovaTerra
Válasz rafair kommentjére
2012. márc. 13. 19:12

sziasztok
Esetleg tud valaki magyar nyelvű részletes leírást és beállítási útmutatót a poker trackerhez? Ha igen hol? ( jó volna ha nem a legrégebbi verzióhoz)
Ha pl újratelepítem a gépet 60 naponta és felrakom mindig a trial verziót az úgy működik? Ha működik lehet a régi adatokat,hand history-kat használni vele? (ez tudom szörnyeteg kérdés.. szegény ember vízzel főz)

Nem tudom működik-e. Elvileg szerintem igen, a handhistory be lehet importálni másik PT-ből is. De ez nem rövid folyamat, mert ilyenkor az adatbázist is újra kell építeni. Szóval hand számtól függ, de ez akár 10+ óra is lehet.

L.T.
Válasz rafair kommentjére
2012. márc. 13. 19:35

sziasztok

Szerintem a manual import trial versionál nem működik.

NovaTerra
Válasz L.T. kommentjére
2012. márc. 18. 18:36

Feltelepítetem a 16.-án kiadott verziót és eltűnt a teljes adatbázisom. Azt se tudta, hogy megvettem, mert felkínálta a 60 napos trialt. Amikor megadtam a kódot, akkor tovább engedett, de úgy kezelt, mintha új lenne a szoftver, tehát alapbeállításokat ajánlott fel illetve kért.

Csináltam rendszer-visszaállítást. Így működik minden, ahogy kell, felismeri az adatbázisom.
Tapasztalt valaki hasonlót?

trixilw
Válasz NovaTerra kommentjére
2012. márc. 18. 19:47

Feltelepítetem a 16.-án kiadott verziót és eltűnt a teljes adatbázisom. Azt se tudta, hogy megvettem, mert felkínálta a 60 napos trialt. Amikor megadtam a kódot, akkor tovább engedett, de úgy kezelt, mintha új lenne a szoftver, tehát alapbeállításokat ajánlott fel illetve kért.

Csináltam rendszer-visszaállítást. Így működik minden, ahogy kell, felismeri az adatbázisom.
Tapasztalt valaki hasonlót?

Ritkán elő szokott fordulni. Ha nem sikerül visszahozni a beállításokat, van rá megoldás. De ha most jó, akkor csinálj egy backupot, telepítsd újra az új frissítést és ha megint nem talál semmit, akkor csinálj egy restore-t.

Élő ügyfélszolgálat