cursor 10
Válasz silee21 kommentjére
2013. ápr. 6. 20:14

Valaki tudja a megoldást? Everesten a HUD összevissza jelenik meg, és már eléggé unom minden asztalon újra-meg újra rendezgetni. A Save Layout sem segít, pedig elméletileg az a titok nyitja.

Auto Center be van kapcsolva a kliensben és a pt-ben?

silee21
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. ápr. 6. 21:16

Auto Center be van kapcsolva a kliensben és a pt-ben?

A kliensben igen, de a progiban nem találtam ilyet.

cursor 10
2013. ápr. 6. 22:07

A kliensben igen, de a progiban nem találtam ilyet.

Akkor a pt-ben kell vhol beállítani, de hogy hol azt passzolom,mert én pt4-et használok és ott van auto center.

silee21
Válasz Skiboy kommentjére
2013. ápr. 6. 22:21

PT3-at használok, ezek szerint abban sincs...
Pedig a Starson hibátlanul működik.

cursor 10
2013. ápr. 6. 22:30

PT3-at használok, ezek szerint abban sincs...
Pedig a Starson hibátlanul működik.

Ez szerint van: PokerTracker

silee21
2013. ápr. 6. 22:45

Köszönöm a segítségedet!!! Megoldódott a probléma.

Va
Válasz NovaTerra kommentjére
2013. ápr. 9. 11:01

Köszi!

5RayFinkle5
Válasz Va kommentjére
2013. ápr. 10. 0:23

Adatbázis másolása

Hi,

pt4-et használok és az idők folyamán összejött egy "csinos" 12gb-s adatbázis a gépemen.
Szerintetek van arra megoldás, hogy ezt az adatbázist átmásoljam egy másik gépre? (ugyanaz a postgreSQL 8.4 és PT4 fut azon is)
Vagy a másik gépre is újra kell importálni a handeket?
Ha valaki csinált már ilyet elmondaná, hogyan kell? (Miket kell másolni, honnan, hová?)

Ty

screwtape
2013. ápr. 12. 0:49

Üdv! A HM mellé szeretnék beújítani egy PT4-t, PostgreSQL 8.3 van fenn most. Telepítés előtt kell ezzel vacilálni valamit vagy csak install és kész, működik, stb.?

lecso10
Válasz 5RayFinkle5 kommentjére
2013. ápr. 12. 7:18

Hi,

pt4-et használok és az idők folyamán összejött egy "csinos" 12gb-s adatbázis a gépemen.
Szerintetek van arra megoldás, hogy ezt az adatbázist átmásoljam egy másik gépre? (ugyanaz a postgreSQL 8.4 és PT4 fut azon is)
Vagy a másik gépre is újra kell importálni a handeket?
Ha valaki csinált már ilyet elmondaná, hogyan kell? (Miket kell másolni, honnan, hová?)

Ty

File /backup.
A másik gépre is telepítsd a pt4-t és import. Én havonta kimentem az adatbázist,h meglegyen ha valami beütne. Sokkal gyorsabb, mint ha handeket mentenél ki és utána azokat importálnád.

Élő ügyfélszolgálat