Zoom poker és a PT3 hud kompatibilis? Megnyitottam egy zoom asztalt és azt látom, hogy importálja a handeket, de mindig az előző asztal hudjait mutatja. Ezt meg lehet valahogy oldani a 3-ban?
5RayFinkle5
Nem linkelem be megint, mert ki lesz moderálva (így szépen, passzívan). Keresss a gugliban arra, hogy "postgre" és "elephant", feldob olyan linkeket, amiben megtalálod a megoldást.
Ha tényleg minden progi ugyanolyan, akkor szerintem megpróbálhatod átpakolni az adatbázist, egyéb esetben a stabilitás érdekében inkább utazz el egy hétre, addig talán végez a PT4 az importtal.
Zoom poker és a PT3 hud kompatibilis? Megnyitottam egy zoom asztalt és azt látom, hogy importálja a handeket, de mindig az előző asztal hudjait mutatja. Ezt meg lehet valahogy oldani a 3-ban?
Pt3 hud profilt lehet importálni pt4-be?
Pt3 hud profilt lehet importálni pt4-be?
Nehany napja hasznalom a 4-est,es nekem valami baj van vele. Valamiert menet kozben allandoan leall az import, es nem csinal semmit. Van hogy 5 perc utan van hogy 1 ora utan,de mindig elojon a problema. Onnan veszem eszre, hogy egy ido utan nem frissul a hud, vagy ha versenyen atultetnek, akkor meg sok hand utan is a regi hudot mutatja (az elozo felhasznalonevekkel). Kilepni nem enged a programbol, mert azt irja, hogy allitsam le az importot, es utana lepjek ki. Termeszetesen ha leallitom az importot, akkor se tortenik semmi, ugyanugy nem enged kilepni. A megoldas csak az, hogy feladatkezelovel kilovom. Utana pedig csak ugy mukodik legkozelebb normalisan, ha a konyvtarbol,ahova a stars menti a handeket kitorlom a handeket, es "tiszta lappal" elinditom.
Valaki talalkozott mar hasonlo jelenseggel? Otlet esetleg? (PT/SQL ujratelepites megvolt)
Egyebkent sokkal jobban tetszik,mint a HM2,szoval kar erte
Tudnátok segíteni abban hogy a HUD jó helyen legyen? Egyik asztalon ****a, a másikon nem és ez így váltakozik :) Arra tippelek hogy nem volt beállítva a kedvenc hely.
Előre is kösz :D
Tudnátok segíteni abban hogy a HUD jó helyen legyen? Egyik asztalon ****a, a másikon nem és ez így váltakozik :) Arra tippelek hogy nem volt beállítva a kedvenc hely.
Előre is kösz :D
Ha erre tippelsz akkor állítsd be és kiderül jó a tipp vagy sem.
Ez nem jött be :( Vkinek vmi ötlet?