25ért eladó
Poker King
Sziasztok!
A Poker Kingen nekem nem jönnek fel a HUD-ok az MTT-ken és az SNG-ken, a CG-n viszont megy. Már minden beállítást átnéztem százszor és mégsem. Poker Tracker3-mat használok. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj?
köszi előre is
GariUranga
Vki pls help, hogy tudom visszabutítani a pt4-et? frissítettem a legújabb verzióra de egy régebbire szeretném visszarakni, az újjal vmiért nem működik a ps
Vki pls help, hogy tudom visszabutítani a pt4-et? frissítettem a legújabb verzióra de egy régebbire szeretném visszarakni, az újjal vmiért nem működik a ps
Azt nem tudom neked megmondani, hogyan "butítsd vissza", de azt ugye tudod, hogy az új ügymenet, hogy: 1, Tracker elindít 2, Utána importálás elindít 3, Stars elindít
Nekem így megy a legújabb starssal & legújabb PT-vel.
Nekem általában akkor szarakodik,ha egy frissítés előtt áll.Nem tudom megoldódott-e a problémád,de nekem egy frissítés segíteni szokott.
Sziasztok! Mac-ra próbálom installálni a PK4-et de hibaüzenetet kapok, hogy nem tud konnektálni az adatbázishoz, pgsql problémája van. Találkozott már valaki ilyennel, mit lehet tenni? Köszi
Próbálkoztal ujra indításával?? Ha nem akkor próba hanem jo ellenőrizd az utolsó Windows frissitéseket es ha kell akkor töröld a leguccsót vszinu h ugy menni fog találkoztam mar en is ilyennel.
Próbálkoztal ujra indításával?? Ha nem akkor próba hanem jo ellenőrizd az utolsó Windows frissitéseket es ha kell akkor töröld a leguccsót vszinu h ugy menni fog találkoztam mar en is ilyennel.
Nincs mit :) Rendben :)