saviola83
Válasz Skiboy kommentjére
2015. dec. 23. 22:35

25ért eladó

GariUranga
Válasz saviola83 kommentjére
2016. jan. 4. 21:56

Poker King

Sziasztok!

A Poker Kingen nekem nem jönnek fel a HUD-ok az MTT-ken és az SNG-ken, a CG-n viszont megy. Már minden beállítást átnéztem százszor és mégsem. Poker Tracker3-mat használok. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj?

köszi előre is

GariUranga

Ollie
2016. jan. 4. 22:43

Vki pls help, hogy tudom visszabutítani a pt4-et? frissítettem a legújabb verzióra de egy régebbire szeretném visszarakni, az újjal vmiért nem működik a ps

JokerStars
Válasz Ollie kommentjére
2016. jan. 4. 23:11

Vki pls help, hogy tudom visszabutítani a pt4-et? frissítettem a legújabb verzióra de egy régebbire szeretném visszarakni, az újjal vmiért nem működik a ps

Azt nem tudom neked megmondani, hogyan "butítsd vissza", de azt ugye tudod, hogy az új ügymenet, hogy: 1, Tracker elindít 2, Utána importálás elindít 3, Stars elindít

Nekem így megy a legújabb starssal & legújabb PT-vel.

Ollie
Válasz JokerStars kommentjére
2016. jan. 4. 23:18

Azt nem tudom neked megmondani, hogyan "butítsd vissza", de azt ugye tudod, hogy az új ügymenet, hogy: 1, Tracker elindít 2, Utána importálás elindít 3, Stars elindít

Nekem így megy a legújabb starssal & legújabb PT-vel.

Omg, így jó thx. akkor ezentúl csak tracker-rel használhatom a ps-t? :D ez, hogy lett így kitalálva?

Satyi1
Válasz Nandi92 kommentjére
2016. jan. 5. 2:37

Nekem általában akkor szarakodik,ha egy frissítés előtt áll.Nem tudom megoldódott-e a problémád,de nekem egy frissítés segíteni szokott.

chapuisat
2016. márc. 9. 7:47

Sziasztok! Mac-ra próbálom installálni a PK4-et de hibaüzenetet kapok, hogy nem tud konnektálni az adatbázishoz, pgsql problémája van. Találkozott már valaki ilyennel, mit lehet tenni? Köszi

MaDmAsH
2016. márc. 9. 9:27

Próbálkoztal ujra indításával?? Ha nem akkor próba hanem jo ellenőrizd az utolsó Windows frissitéseket es ha kell akkor töröld a leguccsót vszinu h ugy menni fog találkoztam mar en is ilyennel.

chapuisat
Válasz MaDmAsH kommentjére
2016. márc. 9. 11:06

Próbálkoztal ujra indításával?? Ha nem akkor próba hanem jo ellenőrizd az utolsó Windows frissitéseket es ha kell akkor töröld a leguccsót vszinu h ugy menni fog találkoztam mar en is ilyennel.

köszi szépen, úgy tűnik sikerült megoldani. :)

MaDmAsH
2016. márc. 9. 19:54

Nincs mit :) Rendben :)

Élő ügyfélszolgálat