RegGeri
Válasz gerapapa kommentjére
2016. márc. 15. 20:03
Ha minden igaz ez a float flopként szerepel a pt4ben.
A floatnál megadod a cbetet. Amit én keresek, ott a pre agresszor kihagyja a cbetet, és a pre megadó hív bele.
gerapapa
Válasz RegGeri kommentjére
2016. márc. 15. 20:32
A floatnál megadod a cbetet. Amit én keresek, ott a pre agresszor kihagyja a cbetet, és a pre megadó hív bele.
"Percentage of the time that a player bets in position on the flop after calling an open raise from the preflop aggressor and the aggressor fails to continuation bet on the flop."
Megnéztem és ez a magyarázat található mellete, ezt keresed sztem, hiába másra gondolsz a float hallatán:)
TexasBela
Válasz Skiboy kommentjére
2016. ápr. 5. 11:16
Hi
Tudnátok nekem ajánlani valami nagyon szuper hud-ot zoom 6 maxra? Hol lehetne venni kész hudokat? Csinálni elég macerás meg nehéz is.
Ty
GreenLine
Válasz TexasBela kommentjére
2016. ápr. 5. 12:32
Hi
Tudnátok nekem ajánlani valami nagyon szuper hud-ot zoom 6 maxra? Hol lehetne venni kész hudokat? Csinálni elég macerás meg nehéz is.
Ty
tessék:
Six Max Cash Game Poker HUD by ProPokerHUDs
ha kíváncsi vagy rá milyen a hud játék közben, akkor a twitchen keresd komododragonjesus streamjét, ő ezt használja játék közben.
TexasBela
2016. ápr. 5. 14:48
Köszi ezt megtaláltam én is. Ez sajnos eléggé drága.
Pedro83
Válasz TexasBela kommentjére
2016. ápr. 10. 18:39
Találkozott valaki más is ezzel a problémával? Most telepítettem a legújabb verziót, de továbbra is fennáll a probléma.
word_of12
2016. okt. 3. 20:04
Sziasztok, érdekel valakit spinre hud?
5karakteres
2016. nov. 16. 20:46
Sziasztok!
Pokerstarson azon belül is fifty50-nél. Elcsúszik nálam a hud (öt játékossal, ha számít). Megoldás ?
Előre is köszönöm.
Csabi78
2017. márc. 2. 17:47
Hud mozgatása az asztalon
Sziasztok!
PT4-ben nem tudom mozgatni a hudot az asztalon.
Most kezdem csak használni , és nem jöttem rá hogyan kell.
Köszi
Marcow
Válasz Csabi78 kommentjére
2017. márc. 2. 17:57
Sziasztok!
PT4-ben nem tudom mozgatni a hudot az asztalon.
Most kezdem csak használni , és nem jöttem rá hogyan kell.
Köszi
Nyomd a ctrl-t és úgy mozgasd, de nem fog úgy maradni és csak 1 asztalon lesz hatása. Ha "örökre" szeretnéd beállítani akkor katt a zöld pt iconra fent középen és unlock layout. Huzogasd a helyükre aztán lock layout, így megmarad. asztaltípusonként el kell menteni. (2-4-6-8-9 max) KO-s asztalok máshogy vannak elhelyezve, oda érdemes új profilt beállítani.