Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > PostgreSQL help

BT86
Válasz kriszand1 kommentjére
2013. szept. 1. 17:41

windows 8 van a gépemen, szóval a start menü nem létezik

Lehet, hogy ugyanazt az adatbázist használná mindkét program és ez okozza a bajt. Válaszd ki melyiket akarod használni.
Vagy rakd újra a postgresql-t. Az adatbázist nem bántja a reinstall.

kriszand1
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 1. 18:41

Lehet, hogy ugyanazt az adatbázist használná mindkét program és ez okozza a bajt. Válaszd ki melyiket akarod használni.
Vagy rakd újra a postgresql-t. Az adatbázist nem bántja a reinstall.

okés,köszi. töröltem HM-et így most megy a PT. egyébként lenne megoldás arra, hogy a kettőt egyszerre felrakjam?

Armattias
Válasz Godmode kommentjére
2013. szept. 1. 20:21

Melyik verziójú Postsql ment fel a win8-ra? Nekem egyik sem akar : )

kriszand1
Válasz Armattias kommentjére
2013. szept. 1. 20:51

Melyik verziójú Postsql ment fel a win8-ra? Nekem egyik sem akar : )

8.4 amikor raktam fel PT-t akkor telepítette azt is

BT86
2013. szept. 2. 1:17

okés,köszi. töröltem HM-et így most megy a PT. egyébként lenne megoldás arra, hogy a kettőt egyszerre felrakjam?

Minek mindkettő?
Ha az egyik importálja a handet, utána törli is a mappájából. Ezután a másik már nem fogja látni. Hacsak nincs az archiv mappa is megadva neki, de annak meg nem biztos, hogy jó vége lenne.

kriszand1
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 2. 7:45

Minek mindkettő?
Ha az egyik importálja a handet, utána törli is a mappájából. Ezután a másik már nem fogja látni. Hacsak nincs az archiv mappa is megadva neki, de annak meg nem biztos, hogy jó vége lenne.

csak érdeklődöm :) azt még megmondanád hol tudom megnézni milyen mappába menti a PT a handeket?

cursor 10
2013. szept. 2. 9:34

csak érdeklődöm :) azt még megmondanád hol tudom megnézni milyen mappába menti a PT a handeket?

Szia
A pt4 alapból ide archiválja a handeket: C:\Users\Users\AppData\Local\PokerTracker 4\Processed
Mondjuk ez win7, de talán segíthet.

Élő ügyfélszolgálat