sziasztok
ma vettem meg az omaha managert, és próbáltam életemben először felrakni, de nem sikerült. telepítés végén ezt a hiba üzenetet dobta ki:
Problem running post-install step. Installation may not complete correctly. The database cluster initialisation failed.
le okéztam, feltelepítette, gondoltam jó lesz, utána pedig ezt a hiba üzenetet kaptam:
The following error occurred when tryping to open the database:Failed establish a connection to:127.0.0.1
Mi lehet a hiba?
heineken7@citromail.hu
ha vki tudja, segítsen, meghálálom ;-)
Stig da pro:P Mondtam neked msn-en, hogy o tud segiteni:)
Stig da pro:P Mondtam neked msn-en, hogy o tud segiteni:)
kösz a segítséget, sikerült feltelepíteni. már csak használni kéne tudni :D
délután majd olvasok pár cikket erről, csak egy gyors kérdésem még lenne, ha a full tilltről és pokerstarsról is importálok handeket azokat megtudja különböztetni? mert ugye lehetséges, hogy XXX néven játszik valaki full tilten, meg starson is, de valójában két különböző személy.
Meg.
Létre lehet hozni profilokat. Egy profilba több nick is tartozhat. Szét is választhatod a statokat nicknevekre...
Huston, baj van!
Volt egy Win javítótelepítés, és most nem indul a PT3-am. Elindítom és ezt írja:
Error connecting to default database.
Please select one of the valid databases below or create a new one.
Note: It may take time fot the Fatabase List to fully populate.
A Set Defaulf opció szürke, ha pedig újat akarok csinálni akkor:
Unable to create PostgreSQL database: (név)
Reason: Unable to login to database (template1). Reason: could not connect to server: Connection refused (0x0000274D/10061) Is the server running on host "???" and accepting TCP/IP conncetions on port 5432?
És most vaccap?
Bullshit. Újrahúztam az egészet, de szerintem elég lett volna a start service. Szuper!
Nub kérdés vol 2
A tárolt adatok a gépemen vannak, vagy valami távoli tárhelyen? Volt egy format C és nem mentettem el a HH-kat, akkor azt most bukom?
Sziasztok!
Nálam is történt valami baj a pstgesql progival. Valamiért nem akar csatlakozni az adatbáziskor HM indításakor.
Az előzmény annyi, hogy újra raktam a win7-et, majd telepítettem a HM-et a PSQL-el együtt. Kisebb nehézségek árán de sikerült, el is indult. Azután csupán kíváncsiságból tegnap este elindítottam az admin programot, de SEMMIT!!! nem módosítottam! Ma meg nem akar csatlakozni, az admin pgival sem tudok belépni mert nem jó az accountom. De nem értem miért?
Valaki tudja a választ?
Sziasztok!
Nálam is történt valami baj a pstgesql progival. Valamiért nem akar csatlakozni az adatbáziskor HM indításakor.
Az előzmény annyi, hogy újra raktam a win7-et, majd telepítettem a HM-et a PSQL-el együtt. Kisebb nehézségek árán de sikerült, el is indult. Azután csupán kíváncsiságból tegnap este elindítottam az admin programot, de SEMMIT!!! nem módosítottam! Ma meg nem akar csatlakozni, az admin pgival sem tudok belépni mert nem jó az accountom. De nem értem miért?
Valaki tudja a választ?