Biztos, hogy nincs fent már egyszer a gépeden? Nekem úgy tűnik, hogy indítani nem tudja, vagy létrehozni az adatbázist. Ha mégis fönt lenne, uninstalláld! Illetve nézd meg a Szolgáltatások között nincs-e ott véletlenül!
nincs fenn, leszedtem, sajna annyira nem ertek hozza, de elmondom mi történik itten:)
na szal elinditom pt3 at ranyomok h trial, majd közli h kell neki postgressql, es h letölti. itt feljön az ablak ahol megadom a könyvtarat, es a felsö sorban: server :localhost, service user: postgres database user: postgres, és ezt a hármat nem lehet megváltoztatni, aztan port: 5432 és a ket pass amit ö adott meg én emg csak leokéztam, ezek utan telepitö elindul, de a vége elott kiirja, hogy error, nincs meg a file, ha leokezom kilép, ugyh masoljam be
update: 4. probalkozasra sikerult, de csak ugy hogy ha nem D-re hanem C-re telepitem, ahol a windows van, ez miert lehet?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
1. letöltöttem a 8.3.5-2-es verziót
2. elindítottam az exe-t
3. felugrik egy ablak a Microsoft Visual C++ Redistributable felirattal, gondolom, ez az SP3 egyik újabb szolgáltatása
4. rákérdez, hogy a C megfelelő hely lesz-e a PostgreSQL installálására, YES
5. rákérdez, hogy a C megfelelő hely lesz-e az adatbázis létrehozására, YES
6. kéri a database superuser passwordjét, amivel több problémám van. Még nincs is superuser, amikor már jelszót kér? Aztán: többször megpróbáltam eddig reinstallálni a programot magát (törölve minden fiókot, amit az uninstall folyamán nem törölt), azóta csak és kizárólag az első alkalommal megadott jelszót fogadja el.
7. megadom az 5432-es portot
8. megadom locale-ként a Hungarian, Hungary-t
9. kiírja, hogy a Setup készen áll a telepítésre
10. telepít, aminek a végén kiveszem a pipát a Launch Stack Builder-ből
11. elvileg készen vagyok, de a PostgreSQL nem fut, hiába nyomok neki Start Servert, aztán Stop/Start Servert
A PT3 alá kéne de nem megy. PgadminIII-ba bementem és láttam hogy a szerveren egy piros "x" van...nem tudom elérni hogy elinduljon.
korábban fent volt a PT2 meg egy SQL_ODBC ezeket leszedtem, de így sem megy. Valami ötlet?
3. felugrik egy ablak a Microsoft Visual C++ Redistributable felirattal, gondolom, ez az SP3 egyik újabb szolgáltatása
http://kepfeltoltes.hu/081220/wininst_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ilyenkor mi van? Valaki tudna segíteni, mit csináljak? Raktam fel új installert, de nem lett jó úgy se.
Sziasztok. Ma leszedtem a HM-et, a probléma az, hogy a Postrecucc nem működik vele, nem tudok connectolni. Minden az alapbeállításon van... A PT3 egyébként működik vele, mi lehet a gond? Köszi
Nagy nehezen sikerült megoldanom:)
Nagy nehezen sikerült megoldanom:)
visszabogarásztam a topikon és az én problémáimra korábban már megírtátok a segítségeket.
köszönöm
A PostgersQL 8.3.5-2 /win xp-re/ töltöttem le, többszöri újratelepítés ellenére sem jön létre a postmaster.pid file a data könyvtárban.
Nem tudom mit lehetne tenni?
Töltsek le más verziót?
Rossz volt az uninstall? /próbáltam a programok telepítése és törléséből és a 8.3 -as könyvtárából is, utána rendszer újraindítás/ Még valamit le kellene törölnöm a gépről?