FL-en, főleg az alacsonyabb limiteken, sokkal többet számít a lapunk objektív értéke és a pot odds, míg a deepstack NLHE-ben a handreadingen van inkább a hangsúly, azt pedig sokkal nehezebb modellezni, mint csak simán betáplálni, hogy bizonyos boardtextúrákon mivel mehet tovább...
mesterséges intelligenciát nem könnyen tudnak előállítani, NL 3 utcás blöfföket még nem olvasnak a botok.
csak set mining-gal pedig nem tudnak olyan (akár negatív) bb/100-at produkálni ami kihozza őket pluszosra a bónusszal
Leszámítva a csak setminingot.
Ez elég szomorú.Szerintem nagyon gáz ,hogy az emberek tényleg minden eszközt bevetve próbálják lehúzni az embereket és tönkretenni a játékot.Nem is annyira az emberek pénzéhsége lep meg hanem az oldalak hozzáállása.Én is írtam hasonló post-ot csak SNG játékosokról akik egy komplett ICM kalkulátor bot-tal tolják.Azt is leírtam ,h ahol árulják ezt a bot-ot ígérik ,h nemsokára post flop döntéseket is fog tudni hozni.:)Ez komolyabb ,és határozottabb fellépést kívánna az oldalaktól!Hosszútávon valóban az online póker "hanyatlásához" vezethet!
Ez elég szomorú.Szerintem nagyon gáz ,hogy az emberek tényleg minden eszközt bevetve próbálják lehúzni az embereket és tönkretenni a játékot.Nem is annyira az emberek pénzéhsége lep meg hanem az oldalak hozzáállása.Én is írtam hasonló post-ot csak SNG játékosokról akik egy komplett ICM kalkulátor bot-tal tolják.Azt is leírtam ,h ahol árulják ezt a bot-ot ígérik ,h nemsokára post flop döntéseket is fog tudni hozni.:)Ez komolyabb ,és határozottabb fellépést kívánna az oldalaktól!Hosszútávon valóban az online póker "hanyatlásához" vezethet!
Ez elég szomorú.Szerintem nagyon gáz ,hogy az emberek tényleg minden eszközt bevetve próbálják lehúzni az embereket és tönkretenni a játékot.
Ha felismered a botot, onnantól előnyben vagy.
Nem írtam botot és nem is tervezem, mivel a játékért pokerezek. Ha nyerek, az külön sikerélmény...
Egyébként onnan indult a dolog, hogy régen sokat játszottam "mud"-okon (ha ez mond valakinek vmit), ahol rengeteget kell gépelni...
Oda írtunk aliasokat, triggereket, scripteket hogy megkíméljük magunkat a sok gépeléstől, de odáig fajult a dolog, hogy komplett automatizált távirányítású harcosok lettek a karaktereinkből... Abba is hagytuk.
Leszámítva a csak setminingot.
Nem írtam botot és nem is tervezem, mivel a játékért pokerezek. Ha nyerek, az külön sikerélmény...