A másik amit nem értek,ha 2013 január óta tolom és FPPből építettem rollt,pénzt egyáltalán nem tettem bele csak kivettem....akkor , h mehet a grafikonom -2Kba? amikor emlékszem akkor is heti szinten kivettem minimálisat..2014 07ig még mínuszban vok úgy, h épp a nyert pénzből mentem 17 napra Angliába és Írországba... :D ezt nem vágom
VTomi: Mi az összefüggés?... :D
VTomi: Mi az összefüggés?... :D
Komolyan kérdeztem, h jön az én problémám egy csaló storyjához? Nem pénzel senki,nem tartozok senkinek semmivel.
A másik amit nem értek,ha 2013 január óta tolom és FPPből építettem rollt,pénzt egyáltalán nem tettem bele csak kivettem....akkor , h mehet a grafikonom -2Kba? amikor emlékszem akkor is heti szinten kivettem minimálisat..2014 07ig még mínuszban vok úgy, h épp a nyert pénzből mentem 17 napra Angliába és Írországba... :D ezt nem vágom
Valamit nagyon szarul trackelt, h + helyett mínuszt mutat :/.Csak tegnap openeltem,szóval nem vágom mit baltázott el.
De az is érdekes, h Jun 6-12 között mutatja, h nyertem 396 és 529$-t és még -200$t dob rá a 6 nap alatt :D
Komolyan kérdeztem, h jön az én problémám egy csaló storyjához? Nem pénzel senki,nem tartozok senkinek semmivel.
De az is érdekes, h Jun 6-12 között mutatja, h nyertem 396 és 529$-t és még -200$t dob rá a 6 nap alatt :D
Csak arra akartam rámutatni, hogy az olyanoknak, mint Nikite mehet mínuszba a grafjuk akkor is plusszban lesznek a kicsalt pénzek miatt. Természetesen viccnek szántam nemhogy magadra veszed. Amúgy szerintem simán rosszul trackel nekem is mindig kevesebb plusszt mutat, mint amennyim van. Én írok minden tranzakciót és így tudom összehasonlítani. Szólj, ha rájöttél a titokra:)