Endre1988
Válasz Wildcatfish kommentjére
2015. jan. 13. 15:07

Publikus a nicked akkor ránézek hát ha észreveszem mi a hiba

nálam 99% jól trekel , de pl A5draw hu sng-t nem igazán kedveli, és tuti vannak még kivételek.

Köszi ha meglesed! Az mondjuk lehet, h tolok sok olyan gamet amit vmiért nem vesz bele,pl nekem PT4 nem számolja a Mixed Games HUkat,gondolom az omaha részét nem szívleli.

VTomi24
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. jan. 13. 15:24

KO-kat számol a scope?

Endre1988
2015. jan. 13. 16:38

Most már talán igen,de régebben 11 PKO-nál pl nem számolta.

Wildcatfish
2015. jan. 13. 17:13

Omahával tuti nincs baja KO-val rebuyal annál több

Marcow
2015. febr. 7. 0:30

Ahoj, melyik a legjobb tracking oldal? Shark scope vagy PTR vagy pro labs vaaaagy? Láttam, hogy megint lehet ptr-en HH-t vásárolni. Jó lenne mondjuk, ha mtt-ből is szednének handeket vagy esetleg létezik ilyen?

peraspera
Válasz Marcow kommentjére
2015. febr. 7. 0:42

na mi van, kezdjuk megszeretni a hudot?:) amugy hhtourney?

Marcow
Válasz peraspera kommentjére
2015. febr. 7. 2:37

na mi van, kezdjuk megszeretni a hudot?:) amugy hhtourney?

Megpróbálom beolvasztani. Az biztos, hogy jobb ha van, ha nem tudok vagy nem akarok figyelni a játékra.

Turney HH-k, ja. Lehet olyat venni valahol?

peraspera
2015. febr. 7. 6:26

"hhtourney"

Aptok
2015. febr. 7. 7:43

Megpróbálom beolvasztani. Az biztos, hogy jobb ha van, ha nem tudok vagy nem akarok figyelni a játékra.

Turney HH-k, ja. Lehet olyat venni valahol?

Nem csak akkor jobb. Persze ha megtanulod használni. Ha nem tanulod meg akkor akkor sem segít ha nem figyelsz.

Marcow
Válasz Aptok kommentjére
2015. febr. 7. 12:08

Nem csak akkor jobb. Persze ha megtanulod használni. Ha nem tanulod meg akkor akkor sem segít ha nem figyelsz.

Még akkor is jó, ha új asztalhoz kerülök és lesz fogalmam a stílusokról. De hogy a pillanatnyi elmeállapotukat felmérjem, ahhoz figyelni kell.
Amúgy hol lehet megtanulni a profi használatát a hud-nak? Csak a rutin vagy oktató?

És még él a kérdés, lehet valahol ilyeneket szerezni? Vagy, ha valaki odaadja az övét, akkor abból valamilyen módszerrel be tudom illeszteni az én adatbázisomba?

PTR vagy SS vagy egyéb oldal a pontosabb/hasznosabb mtt-khez?

Élő ügyfélszolgálat