SNG Wizard-ot vennék
Valaki megválna tőle?
Torrenten fent van egy csomó helyen...
az elkelne nekem is. hol nézegessem?thx:)
bestpokertorrents.com
Itt van több verzió is, én az elsőt ami a "kezembe akadt" letöltöttem, és a crack ellenére 30 napos trialt ír ki. De ettől még lehet, hogy én csesztem el valamit, vagy ha mégsem fent van még 5x legalább.
Szerintem nem kéne torrentet hirdetni. Aki pénzt keres a programmal az a minimum hogy megveszi...
Szerintem nem kéne torrentet hirdetni. Aki pénzt keres a programmal az a minimum hogy megveszi...
Fizetni, vagy nem fizetni mindenki saját lelkiismerete szerint dönthet. De én pokerhez kapcsolodó programokat nem használnék torrentről. Ha valaki a bankszámákat célozza meg szerintem inkább ilyen programba rejtv támad, mint egy tört játékkal.
Ezer bocs, ha szabályt szegtem, töröljétek a torrentet. Amúgy én is a thaiföld blog egyik kommentjében találtam, és szerintem nem fizetni egy ilyen programért, semmivel sem etikátlanabb, mint nem fizetni a windowsért, officert, filmekért, etc. Ha azt nézzük az illegális officeokkal nagyságrendekkel nagyobb pénzt keresnek világszerte, mint azok akik tört hm-et vagy wizardot használnak!
én mindig megveszem a pokeres progikat. úgy érzem ennyivel jövök a fejlesztőknek, mivel ezekből én is haszonra teszek szert, + nem igazán érdekem,h becsődöljenek, mert akkor nem lesznek frissítések, újabb programok.
Valaki megválna tőle?