Póker Fórum Archívum > Szoftverek > SNG Wizard-ot vennék

mcmester
Válasz henger kommentjére
2011. febr. 23. 15:01

Egyébként nem tudom miért, de nekem kb 1 éve megvan a trial (a Wizard oldaláról töltöttem le) és még mindig azt írja 30 napom van hátra. Teljes funkcionalitással működik, nem vettem meg. Amikor az elején licenset akar lekérni a szervertől, azt mondom neki hogy nem kell az... 1.0.1.221-es verzió.

Johnny Diablo
Válasz mcmester kommentjére
2011. máj. 9. 11:40

ha simán letöltöm innen a wizardot akkor, hogyan kapom meg 89$-ért? kéne mint egy falat kenyér, de ha már spórolhatok 10$-t akkor megtenném. valaki tud erről valami infót? vette valaki az oldalon keresztül?

pastecopy
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 9. 11:52

ha simán letöltöm innen a wizardot akkor, hogyan kapom meg 89$-ért? kéne mint egy falat kenyér, de ha már spórolhatok 10$-t akkor megtenném. valaki tud erről valami infót? vette valaki az oldalon keresztül?

irj a supportnak (ide, PA-ra), ok intezik

Johnny Diablo
Válasz pastecopy kommentjére
2011. máj. 9. 12:30

irj a supportnak (ide, PA-ra), ok intezik

írtam :)

reirreT
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 9. 13:00

Crackelt prókerprogram trójai nélkül olyan, mint a kisgazdapárt Torgyán József nélkül :)
A Nagy Szerszám címmel könyvet írt Liebmann Katalin Torgyán Józsefről

trixilw
Válasz reirreT kommentjére
2011. máj. 9. 13:20

Crackelt prókerprogram trójai nélkül olyan, mint a kisgazdapárt Torgyán József nélkül :)
A Nagy Szerszám címmel könyvet írt Liebmann Katalin Torgyán Józsefről

Nem igazán kell a wizt crackelni ahhoz, hogy ne kelljen megvenni, csak jó időpontban kell telepíteni, de pssszt....
Egyébként sem féltem a készítőket, aki komolyan gondolja és pár hónap után is látja, hogy tud nyerni, az 99%-ban megveszi a programot.

borg1r
Válasz trixilw kommentjére
2011. nov. 7. 20:21

Sit&go Wizardot vennék, ha van valaki aki szintén venne, és elég neki egy kulcs, akkor vehetnénk felesben!
pm akit érdekel

sanya111
Válasz borg1r kommentjére
2011. nov. 24. 13:29

elado SNG Wizard

Elado egy SNG Wizard licensz kulcs. Ha erdekel, kerlek ide irj:
bagesz10@gmail.com

panamaa
Válasz sanya111 kommentjére
2011. nov. 24. 13:42

SNG Wizard eladó, pm-ben keress :)

Norbi1983