Letöltöttem a 30 napos próbaverziót és azt írja, hogy már lejárt...
Mit lehetne tenni? Esetleg tud valaki "olcsóbb" verziót?:)
nekem is ez a problémám pedig volt egy windows reinstallom..
aki esetleg csak egy gépen használja azzal pm-ben egyezkednék.
Szia Sportember !
Írtam neked pm-et de még nem válaszoltál.
Ha megakarok nézni egy handet sng wizardal és rámegyek h "analyze sng bla bla" hm-ben utána azt irja h az objektumhivatkozás nincs beállitva semmilyen objektumpéldányra..ez mi lehet? Hogy tudnám megoldani ? Ongames hh-k.
sng wizard ongamen.
Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a próbaverziót, de pár nap és kijátszom a teljes verziót. Nem sikerül használnom. 30fős sng-kat szeretnék beimportálni de még csak el sem tudom kezdeni. Nem találtam leírást sem a használatáról magamtól pedig kipróbáltami mindent, de nem megy. Félek hogy közben elállítottam pár dolgot is. Vki tudna segyteni pár perc erejéig míg összehozzuk?
Köszönöm.
hali,
megvettem az sng wizardot, viszont nem találom az update gombot :S
a holdem manageremben még az 1.0.2.12 van, de a weblapjukon már a 29es van fenn.
letöltöm és felrakom és ennyi vagy a HM-en belülről kell update-lnem?
hali,
megvettem az sng wizardot, viszont nem találom az update gombot :S
a holdem manageremben még az 1.0.2.12 van, de a weblapjukon már a 29es van fenn.
letöltöm és felrakom és ennyi vagy a HM-en belülről kell update-lnem?
sziasztok!
letöltöttem a próbaverziót, de nekem csak a preflop akció utolsó move-ját elemzi. Meg tudjátok mondani hogyan lehet lépésről-lépésre végigmenni egy hand-en?
köszi
Sziasztok! SnG Wizardhoz szeretnék egy kis helpet kérni? HM-ből kiimportálok hand historyt, és azt szeretném SnG wizarddal megnyitni. *.txt fájlokkal nem nagyon boldogulok benne! Valaki tudna adni valami támpontot adni?
Eladó SNG Wizard!
Eladó egy SNG Wizard liszensz kulcs 89$-ért vagy elcserélném egy HOLDEM MANAGER liszensz kulcsra. Természetesen eredeti a kulcs és azt is várok cserébe.
antee16@citromail.hu
e-mailcímen várom a jelentkezőket!