Hali!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, azoktól akik rendszeresen használják a programot. Hogyan tudom (6maxot játszok) a bubble szakaszra leszűrni a ahndjeimet és azokat megnézni, hogy a push/fold jó volt-e?
Hali!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, azoktól akik rendszeresen használják a programot. Hogyan tudom (6maxot játszok) a bubble szakaszra leszűrni a ahndjeimet és azokat megnézni, hogy a push/fold jó volt-e?
Igen régen használtam már ezt a programot, de HM-ben kell lefilterezni, hogy 3 játékos legyen, aztán beállítod, h PFR true, went to all in true meg a pozíciót, ha szeretnéd és mehet is. De arra figyelj, hogy a wizard általában helytelenül állítja be az ellenfelek range-it. Amúgy meg, ha komolyabban akarsz elemezni, ruházz be egy HRC-re :)
Oké ez lett volna a következő kérdésem, hogy ki mit ajánl. Ha megveszem a HRC-t lehet hozzá találni, magyar esetleg angol nyelvű videót a használatához?
Szerintem nem túl bonyolult használni, de tuti van tutorial video is hozzá, viszont sokkal több mindent tudsz elemezni vele. Mondjuk nem tudom kijött-e a Wizard 2, illetve, hogy az mit tud.
Oké ez lett volna a következő kérdésem, hogy ki mit ajánl. Ha megveszem a HRC-t lehet hozzá találni, magyar esetleg angol nyelvű videót a használatához?