Nem értem mit is csinál a PS? mit korlátoz?
Nem értem mit is csinál a PS? mit korlátoz?
Helló!
Olyan programot keresek ami hasonlít a poker tracker-hez vagy a Poker office-hoz csak free legyen teljesen nem tiral és 15 nap alat lejárjon aki tud ilyet az írjon!
Előre is mindent köszönök és GL!
Helló!
Olyan programot keresek ami hasonlít a poker tracker-hez vagy a Poker office-hoz csak free legyen teljesen nem tiral és 15 nap alat lejárjon aki tud ilyet az írjon!
Előre is mindent köszönök és GL!
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amely a megnyitott asztalokat automatikusan bepozícionálja az előre beállított helyekre és működik az Ipokeren miniview módban is.
Ha valaki ismer, használ ilyet ne kíméljen a válasszal! :)
Esetleg valaki tudna mondani jó progit osX alá? (statokkal, huddal)
flop Zoomot használok a hudja elég dummy, de a 4 adat amit megjelníthetek vele több mint a semmi, de a statisztikai része nem a legjobb :(
Sziasztok!
Egy olyan programot keresek, amely a megnyitott asztalokat automatikusan bepozícionálja az előre beállított helyekre és működik az Ipokeren miniview módban is.
Ha valaki ismer, használ ilyet ne kíméljen a válasszal! :)
SourceForge.net: PlaceMint
Te ezt használtad is? Bosson müxik? Ha igen, akkor tudnál segíteni a beállításában?
Egyszer próbáltam ongamen, de nem tudtam, hogy hogy kell kideríteni a felbontás helyeit.
Nagyon nagy köszi a részletes leírásért! Igérem ha valakinek szüksége lesz rá akkor linkelni fogom.
Először a te beállításaidat néztem meg és azt módosítottam az én felbontásomra. Tökéletesen kitesz 16 asztalt oda ahova beállítottam.
Go grind!! :D