jó az előzőt nem arra értettem ;) :D , hanem h egyáltalán minek kell ezt (Single click table activation) külön beállítani (röhej, ez lenne az alap...) a Stars szoftverében, máshol nincs ilyenre szükség
nemtom inkább egyszer kattintok 20at egy reinstall után és utána használok egy jó szoftvert, mint hogy folyamatosan egy sz@rt :D (értsd, igaz hogy 1-2 dolgot be kell állítani (hh-t se ment alapból, bár sok másik kliens se), de attól még magasan a legjobb szoftver szvsz)
ps-en options/advanced multitabling options --> single click table activation :)
poker tracker omaha
Üdv.
Poker tracker omahához keresek olyan programot ami grafikont csinál.Pokerev-vel lehet azt tudom,de azon kivül létezik valami?
Elado progik
Sziasztok,
megvalnek a kovetkezo szoftvereim licenszeitol:
-Pokertracker 3
-Pokerspy
mindketto sajat tulajdonu es mivel abba akarom hagyni a pokert eladom a licenseket. Akit erdekel az onlinepoker@freemail.hu cimre kuldjon egy levelet.
Megvalnek meg a konyveimtol is, szinten akit erdekel elkuldom a listat es a tobbit leegyeztetjuk.
Udvozlettel:
Zsolt
Sziasztok,
megvalnek a kovetkezo szoftvereim licenszeitol:
-Pokertracker 3
-Pokerspy
mindketto sajat tulajdonu es mivel abba akarom hagyni a pokert eladom a licenseket. Akit erdekel az onlinepoker@freemail.hu cimre kuldjon egy levelet.
Megvalnek meg a konyveimtol is, szinten akit erdekel elkuldom a listat es a tobbit leegyeztetjuk.
Udvozlettel:
Zsolt
Koszonom a kerdesedet,
az utobbi idoben egy nagyon durva downswingem van, ami arra vitt ra, hogy nem szabad a pokerrel foglalkoznom tovabb. Probaltam mar sokmindent CG-SNG-MTT, a poker jatekok szeles koret, de csak bukok es bukok. Ebben benne van, hogy turelmetlen lettem es a jelenlegi elfoglaltsagom mellett nem figyelek oda. Nem hibaztatok senkit es nem hiszek semmilyen osszeeszkuves elmeletben. Egyszeruen nem szabad pokert jatszanom, mert csak veszitek.
Roviden ennyi.
Zsolt
Koszonom a kerdesedet,
az utobbi idoben egy nagyon durva downswingem van, ami arra vitt ra, hogy nem szabad a pokerrel foglalkoznom tovabb. Probaltam mar sokmindent CG-SNG-MTT, a poker jatekok szeles koret, de csak bukok es bukok. Ebben benne van, hogy turelmetlen lettem es a jelenlegi elfoglaltsagom mellett nem figyelek oda. Nem hibaztatok senkit es nem hiszek semmilyen osszeeszkuves elmeletben. Egyszeruen nem szabad pokert jatszanom, mert csak veszitek.
Roviden ennyi.
Zsolt
poker indicator
Sziasztok!
Egy kezdő halacska vagyok (1/2 centes no limit holdem a szintem), és egy egyszerű segítő szoftvert kerestem magamnak. Elsőre csak arra kellene, hogy lássam és tanuljam az oddsokat, százalékokat. Találtam ezt az ingyenes poker indicator programot (ez nem a Poker Calculator | Poker Odds Calculator - Winning More Online Poker Hands, hanem a www.pokerindicator.org). Felkeltette azonban a gyanúmat, hogy semmit nem találok róluk véleményt, a hozzáférhetésük is csak 2 mail cím. A letölthető program neve egyszerűen setup ....
Az alapvető kérdésem lenne, hogy használta ez valaki? Biztonságos? Nem akarok egy szuper rosszindulatú valamit telepíteni magamnak....
Használd ezt:
PokerStove: Poker Software and Analysis
Biztos, hogy jó és nem kell aggódnod, hogy vírus-e. Nem az.