Table Ninja
Használja valaki a PS-en, jónak tűnik.
Használja valaki a PS-en, jónak tűnik.
AHK scriptekkel simán lehet helyettesíteni.Ha kell átküldöm őket.
Valaki tudna segíteni a Table Ninja használatában?Pontosabban azt akarom elérni,h az sngk regelésénél automatice leokézza(ha jól tudom ezt tudja),meg esetleg ha tudja a 3/4 betpot meg a betpotot,akkor azt is,mindezt ugye Don sngknál.
Kicsit szájbarágósan,ha lehetne:lépésről-lépésre.Persze,ha nem túl a nagy a kérés:)
Egyszer már próbáltam,de nem sikerült elérni,h működjön.
Valaki tudna segíteni a Table Ninja használatában?Pontosabban azt akarom elérni,h az sngk regelésénél automatice leokézza(ha jól tudom ezt tudja),meg esetleg ha tudja a 3/4 betpot meg a betpotot,akkor azt is,mindezt ugye Don sngknál.
Kicsit szájbarágósan,ha lehetne:lépésről-lépésre.Persze,ha nem túl a nagy a kérés:)
Egyszer már próbáltam,de nem sikerült elérni,h működjön.
Megvan PS-re a Tableninja (egyenlőre trial) valaki tudna segíteni hogy kell beállítani, lehetőleg az elejéről mert totál fish vagyok benne!
A PS legyen angol nyelvre állítva!
Az "Action Hotkeys" fül alatt elég, ha a "Bet" és "AA Check/Fold" gombot megadod.
A "Pot Betting" fül alatt, amiket megadsz "Default Bets"-nek, azokat fogja akkor fogja használni, ha a korábban megadott "Bet" gombot nyomogatod.
A PS legyen angol nyelvre állítva!
Az "Action Hotkeys" fül alatt elég, ha a "Bet" és "AA Check/Fold" gombot megadod.
A "Pot Betting" fül alatt, amiket megadsz "Default Bets"-nek, azokat fogja akkor fogja használni, ha a korábban megadott "Bet" gombot nyomogatod.
Default Betsnek mit kell megadni?
Ízlések és pofonok. Nekem 3,5+1bb van preflop, postflop pedig minden utcán 66%.