Aki Ninját használ, ne nagyon frissítse ma a Stars klienst.
Az automatikus nevezések nem működnek vele egyelőre.
Aki Ninját használ, ne nagyon frissítse ma a Stars klienst.
Az automatikus nevezések nem működnek vele egyelőre.
Hello!
Letoltottem a trial-t és sehol sem találom a BB display beállítást, pedig tudom, hogy kéne valahol legyen.. Egy leírásban olvastam "on-screen display" fülről, de nálam ilyen nincs. Valaki valami tipp, hogy hol kéne keressem?
Most nézem, és a hivatalos oldal képei kozott is van ilyen fül, de nekem nincs ott semmi -.-
Hello!
Letoltottem a trial-t és sehol sem találom a BB display beállítást, pedig tudom, hogy kéne valahol legyen.. Egy leírásban olvastam "on-screen display" fülről, de nálam ilyen nincs. Valaki valami tipp, hogy hol kéne keressem?
Most nézem, és a hivatalos oldal képei kozott is van ilyen fül, de nekem nincs ott semmi -.-
Hali!
Bejöttek a limitemmel megegyező buyinnel a hyperturbok a Starsra és képtelen vagyok úgy beállítani a sng senseit, hogy azokra ne regeljen. Nem tudjátok, hogy kéne rájuk keresnem úgy, hogy tényleg csak azokra a sngkre regeljen amikre én akarom? :)
Hali!
Bejöttek a limitemmel megegyező buyinnel a hyperturbok a Starsra és képtelen vagyok úgy beállítani a sng senseit, hogy azokra ne regeljen. Nem tudjátok, hogy kéne rájuk keresnem úgy, hogy tényleg csak azokra a sngkre regeljen amikre én akarom? :)
A filterben a Speed alatt van külön turbó és hyperturbó is.
Igen, a Stars kliensében. De Tableninján belül hogy szűritek külön- külön a hypert és a simát?
Nem értem.
A ninja SnG Sensei a beállított Stars szűrő alapján regisztrál.
Tehát ha úgy mentesz el egy játéktípust, hogy a szűrőben a hyper nincs kipipálva, akkor arra nem fog regisztrálni.
Hali!
Több gépen lehet használni a licenszt?
Felesbe szeretném megvenni egy ismerőssel...