Krono
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. dec. 9. 12:48

Nem a HM eszi inkább?

Nem tudom, de ez szerintetek kiküszöbölhető egy jobb procival? Így "vakon" nem akarok venni egy újat :D

JuhaAasz
Válasz Krono kommentjére
2011. dec. 9. 13:03

Nem a HM eszi inkább?

szerintem a HM nem igazán eszi, nekem legalábbis nem zabál a dual-core E5500 2.8G-s pentiből

Maxxxika
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. dec. 9. 13:07

25 asztalig semmi gondom nincs, fölötte kezd el nekem is lassulni.
Akkor röccen meg kicsit, amikor vége egy adott partinak, a HM beolvassa a HH-t, és újrakalkulálja a statokat. Éretelemszerűen ha több asztal fut, akkor gyakrabban dolgozik a HM egy elég nagy adatbázissal. Szerintem a HM a ludas, nem a ninja.
(Egyébként meg lehet győződni róla, valami mikrotétes vackon sok asztalt el kell indítani, aztán egyszer a ninját, egyszer a HM-et kikapcsolni.)

Holdenper
2011. dec. 9. 14:56

Nekem 18 asztalon semmi gondom nincs TN-nel, pedig egy rakat fos a gépem (laptop, 5 éves, AMD Turion ha jól emlékszem 2magos 2,4Ghz-s, 512 Mb RAM:D), de a HM gyilkolja, szóval MAxxxika+1.
Mondjuk 3gigás, 2magos proci+4gb ram-mal nem szabadna szerintem, hogy gondot okozzon se a TN se a HM imo.

Amúgy ha befektetnél vegyél SSD-t, aztán futtasd onnan a TN+HM+PS kombót.

Charlie
Válasz Holdenper kommentjére
2012. jan. 8. 15:26

Az lenne a kérdésem, hogy ha a jobb klikkre van "bekötve" a fold, akkor lehetne kérni, hogy egyidejűleg az előválasztó (check/fold) négyzetet is kipipálná nekem? S ha igen, mi módon? Tx!

shiningKKingdom
Válasz Charlie kommentjére
2012. jan. 8. 16:01

Az lenne a kérdésem, hogy ha a jobb klikkre van "bekötve" a fold, akkor lehetne kérni, hogy egyidejűleg az előválasztó (check/fold) négyzetet is kipipálná nekem? S ha igen, mi módon? Tx!

A "Fold" helyett a középső oszlop (advanced hotkeys) "AA check/fold"-jára állítsd a hotkeyt.

Charlie
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2012. jan. 8. 16:15

Kösszépen!

Maxxxika
Válasz Charlie kommentjére
2012. jan. 11. 0:08

Csak engem szivat a ninja a "dont cover this" hülyeségével?
Nem tud potot kiolvasni, így beállítani sem az előre megadott emeléseket.

prims
2012. jan. 11. 0:49

Csak engem szivat a ninja a "dont cover this" hülyeségével?
Nem tud potot kiolvasni, így beállítani sem az előre megadott emeléseket.

nekem akkor szokta ezt csinálni ha starson table theme-t váltok, és TN-ben nem állítom át. nézd meg a ninjában a setup fül alatt, h ugyanaz van e beállítva

partycsabi
Válasz prims kommentjére
2012. jan. 13. 0:11

Tudna valaki segíteni abban h amikor megnyit egy új asztalt a TN, akkor ne ugorjon fel a PS kliens "kezdőoldala" + a szűrő ablak? Így eléggé zavaró, sok + kattintással jár.

Élő ügyfélszolgálat