Üdv!
Ilyen hibalistát ír ki a scanner...
valaki segítene egy kicsit, mert az angolom hiányos, mint mónikasóban a fogsorok.
Köszi előre is
Igen! Végig scanneli az asztalokat az adott téten, és Te beülsz a neked tetszőkre(pl.: vpip szerint sorba rakod az asztalokat és a legjobbakra beülsz vagy waitingolsz).
Hú azzal én is eltököltem vagy 20 percet, pedig nem egy bonyolult(:
Ok, kösz. De figyi. Mivel több ez annál, minthogy mondjuk egy fulltilt szüröjét beállitod és a lobbybol választasz? Mert, ha jol látom, akkor a saját adatbázisos szürés az plussz opcio havidijért.
Ok, kösz. De figyi. Mivel több ez annál, minthogy mondjuk egy fulltilt szüröjét beállitod és a lobbybol választasz? Mert, ha jol látom, akkor a saját adatbázisos szürés az plussz opcio havidijért.
Sziasztok!
Mennyire lassítja le a rendszert a program? Mert a Tablescan turbo 10-12 keresés után eléggé lelassul nálam és a FTP valamiért mindig hibaüzenettel áll le, amikor kilépek.
Az instascant használja valaki esetleg? Mennyivel gyorsítja a keresést?
Sziasztok!
Én most kezdtem használni a HM-et és probálnám elindítani ezt a table scannert, fulltilt pokerrel, de kiír vmit angolul hogy a lobbyban válasszak tétet vagy asztalnevet. Illetve a table scanner programban ahol baloldalt lehetne beállitani a stakes-t, na nekem ott nincs semmi csak egy vonal, nincs miből választani.
Remélem tudtok segíteni!
Köszönöm
És meg is vetted? Mármint a tablescannert. Sztem külön meg kell, attól még hogy HM-nél látod, és ott tudsz ügyködni. Mint a leakfinder, meg mindenféle, ami még ott megjelenik a menüben.
InstaScan
Sziasztok,
valaki, aki használja el mondaná légyszi, hogy mit tud az instascan évi 80 dollárért.
Sziasztok!
Ez a hibaüzenet fogad, a tablescann próbaverziójának első indításakor.
Nem igazán vágom mi lehet a hiba, elvileg mennie kéne ongamen.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.