chivasr911
Válasz Charlie kommentjére
2012. okt. 19. 16:04

Sziasztok!

Ez a hibaüzenet fogad, a tablescann próbaverziójának első indításakor.
Nem igazán vágom mi lehet a hiba, elvileg mennie kéne ongamen.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni.

fogalmam sincs, de mindkét programot rendszergazdaként futtasd, ez szokott probléma lenni

Charlie
Válasz chivasr911 kommentjére
2013. máj. 24. 16:49

Starsra próbálom belőni, de se nem nyit meg asztalt, se nem iratkozik fel. Tudna segíteni valaki, mi lehet a gond?(beállításoknál a duplaklikket próbálom variálni de semmi)

Charlie
2013. máj. 30. 18:59

Azóta sem bírom megnyitni az asztalokat a starson, valaki esetleg?

titcar
2013. máj. 30. 19:21

Azóta sem bírom megnyitni az asztalokat a starson, valaki esetleg?

scan müxik vagy az sem? asztal nyitás nekem is szarakodik néha, az segít 1 kicsit rajta, ha abc rendbe van téve a lobby asztalnév szerint

Charlie
Válasz titcar kommentjére
2013. máj. 30. 19:30

Scannel, azzal nincs gond, próbáltam a betűrendbe szedést is, de semmi. Nekem még soha 1 asztalt sem nyitott meg. Turbo scant esetleg nem lehet valahogy munkára bírni a starson?

titcar
2013. máj. 30. 19:43

Scannel, azzal nincs gond, próbáltam a betűrendbe szedést is, de semmi. Nekem még soha 1 asztalt sem nyitott meg. Turbo scant esetleg nem lehet valahogy munkára bírni a starson?

mármint az instascant? vagy nem értem.
még valamit kiír, hogy mediumra kell állítani a betűméretet a lobbyban, meg true type meg stb, azokkal gondolom tlaálkoztál már. esetleg amióta a lobbyn variáltak, ha vmelyik módon állítottál, vagy oszlopot kikapcsoltál v ilyesmi, az is lehet hogy elrontja.

Charlie
Válasz titcar kommentjére
2013. máj. 30. 19:51

Működnie kéne minden úgy van beállítva ahogy kell.
A Turboscan nevű programra gondoltam, de nekem úgy tűnik talán a stars nem engedi használni? Nemtom, de a starson nem megy, máshol meg hibátlan, legjobb scanner sztem.

Élő ügyfélszolgálat