Windows 7
Poker szoftverek Windows 7 alatt!
2 katt
A problémám a következő,
több asztalon játszok amelik asztalnál jövök oda viszem az egeret, először ki kell vállasztanom az asztalt és csak utána cselekedhetek. Nem lehet ezt az opciót valami módon kikapcsolni, h rögtön cselekedjek? XP, meg Vistan nem volt ilyen úgy emlékszem
A problémám a következő,
több asztalon játszok amelik asztalnál jövök oda viszem az egeret, először ki kell vállasztanom az asztalt és csak utána cselekedhetek. Nem lehet ezt az opciót valami módon kikapcsolni, h rögtön cselekedjek? XP, meg Vistan nem volt ilyen úgy emlékszem
Mindjárt megpróbálom aztán írom z eredményt
A problémám a következő,
Konkrétan nekem a Windows 7 egy forintot sem ér.
Most raktam újra a gépet nemrég és a jól bevált XP SP3-at lecseréltem de elég rossz döntésnek bizonyult.Azt mondták gyorsabb lesz a gép de ez sem nagyon igaz.
Pl. a Players Only kliense is utálja és gyakran ha kilépek egy asztaltól akkor kilövi a klienst is plusz még van egy halom dolog ami miatt nem jó és ami nem fut normálisan alatta.
A Star Craft sem szereti.:)
Én még várok ezzel a Win7-el és teszem is vissza azt ami jól bevált.
Próbáltad már XP kompatibilis üzemmódban futtatni ezeket a programokat?
katt
Itt találtam meg a megoldast:
Windows 7 and Vista mouse focus on window without raising the window | Jan-Olof Lindqvist
a tweat nem Win7 kompatibis,
A harverem miatt kötelező Win7 használata számomra, más oprencerben nem üzemel a gép 100% on.
headshot :D
Itt találtam meg a megoldast:
Windows 7 and Vista mouse focus on window without raising the window | Jan-Olof Lindqvist
a tweat nem Win7 kompatibis,
A harverem miatt kötelező Win7 használata számomra, más oprencerben nem üzemel a gép 100% on.