Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

lecso10
Válasz zoltanh kommentjére
2012. okt. 17. 11:54
tedisreal
Válasz netfalo kommentjére
2012. okt. 17. 12:03

Teljesen mindegy mire, ilyen Európában nem lehet. És a 2,5 milliós ellenőrzés?:) "A hetedik lépésként 60 milliárd forint többletet várnak attól, hogy 2,5 millió forintig egyedi számlaellenőrzés lesz a NAV-nál. Ez az adóbeszedés hatékonyságát nagy mértékben javítja majd és a gazdaság is fehéredni fog, hangzott el a miniszter a sajtótájékoztatón."

bigacsiga
Válasz netfalo kommentjére
2012. okt. 17. 12:05

teljesen mindegy hogy mire gondolnak mikor letrehozzak a szabalyozast, ha utana hasznalhatjak akar pokeres oldalakra is kesobb.
lengyelorszagban hasonlo tervezet volt a szerencsejatek oldalak ellen, de aztan elbukott es csinaltak helyette azt ami most van

titcar
Válasz tedisreal kommentjére
2012. okt. 17. 12:06

Teljesen mindegy mire, ilyen Európában nem lehet. És a 2,5 milliós ellenőrzés?:) "A hetedik lépésként 60 milliárd forint többletet várnak attól, hogy 2,5 millió forintig egyedi számlaellenőrzés lesz a NAV-nál. Ez az adóbeszedés hatékonyságát nagy mértékben javítja majd és a gazdaság is fehéredni fog, hangzott el a miniszter a sajtótájékoztatón."

mi az a 2.5 milliós ellenőrzés? jópár helyen láttam, csak sehol nem írják le mi az :D

tedisreal
Válasz titcar kommentjére
2012. okt. 17. 12:10

Most nekem két tippem van. Mindenki aki 2,5 felett utal azt ellenőrzik. A másik, hogy mindenkinek, akinek 2,5 millánál több van a számláján, ellenőrzik.
Az origó azt írja eddig a határ 5 és 10 millió volt, de én sem tudom, hogy melyik verzió a helyes.

OldRknight
Válasz bigacsiga kommentjére
2012. okt. 17. 12:18

teljesen mindegy hogy mire gondolnak mikor letrehozzak a szabalyozast, ha utana hasznalhatjak akar pokeres oldalakra is kesobb.
lengyelorszagban hasonlo tervezet volt a szerencsejatek oldalak ellen, de aztan elbukott es csinaltak helyette azt ami most van

Amúgy hogyhogy még mindig látni lengyeleket online? Külföldre mentek vagy senki sem tartja be a szabályozást?

titcar
2012. okt. 17. 12:35

Most nekem két tippem van. Mindenki aki 2,5 felett utal azt ellenőrzik. A másik, hogy mindenkinek, akinek 2,5 millánál több van a számláján, ellenőrzik.
Az origó azt írja eddig a határ 5 és 10 millió volt, de én sem tudom, hogy melyik verzió a helyes.

cégek közti kp fizetéses számlákra vonatkozik. azért az elég vicces lenne mindenkit leeelenőriznénének, akinek 2.5Mnél több van a számláján :D

pszibu
2012. okt. 17. 12:50

:)) :)) :)) én a helyedben megkérdezném APUKÁMAT, hogy melyik tippem a helyes! :cool:

tedisreal
Válasz pszibu kommentjére
2012. okt. 17. 12:57

:)) :)) :)) én a helyedben megkérdezném APUKÁMAT, hogy melyik tippem a helyes! :cool:

Apukámat? Már megint azt mondta egy csaj a farkadra h kicsi és frusztrált lettél? :D Mivel semmilyen magyarázatot nem adtak a megszorítás mikéntjére, erre gondoltam. Ennyi.

pszibu
2012. okt. 17. 13:06

Mivel semmilyen magyarázatot nem adtak a megszorítás mikéntjére, erre gondoltam. Ennyi.

akkor az is lehet, hogy a pókerszámládra gondoltak, nem? és azokat fogják adócsalásért leültetni, akik utaltak ki 50 dollárt netellerre, és nem adózták le! :cool:

Élő ügyfélszolgálat