tükörszervert viszont továbbra sem snaszos, hoyg fognak ide tenni, tehát ugyan ott tartunk, mint eddig...
szerintem az észteknél más a szitu, talán ott is szabályozott a piac de ott maguk adóznak a játékosok.
Ha a Stars is bevonásra került volna akkor viszont nem értem miért van olasz, francia, portugál külön PS.
Igen, meglepően ésszerű és számunkra kedvező megoldás született. Úgy látszik a döntéshozók most a fejükkel gondolkoztak. :)
Nagyon jó.
Egy kérdésem van:
A pókerből nyert pénz adómentes lesz, mivel nem jövedelem. Tegyük fel, hogy olyan ügyes grinder vagyok, hogy a pókerből pár év alatt összenyert összegből autót, lakást veszek.
Hogy igazolom, hogy ez a jövedelem pókerből van?
Felmegyek a sitera, és megmutatom a transactions historyt a tiszteltó intézménynek?
Nagyon jó.
Egy kérdésem van:
A pókerből nyert pénz adómentes lesz, mivel nem jövedelem. Tegyük fel, hogy olyan ügyes grinder vagyok, hogy a pókerből pár év alatt összenyert összegből autót, lakást veszek.
Felmegyek a sitera, és megmutatom a transactions historyt a tiszteltó intézménynek?
Ha ez így lesz, akkor az lesz az érdekes, hogy a termek ezt a plusz költséget, amit a licenc+az adó+egyéb járulékos tételek jelentenek, honnan fogják visszaszedni, mert nem 5$ -ról beszélünk, hogy ezt csak úgy a mi örömünkre benyeljék. Nem beszélve arról, hogy a licenc megvétele után még adózniuk is kell 20% -t, plusz 2,5% -ot negyedévente.
Nagyon jó.
Egy kérdésem van:
ha legalizált lesz a piac Mo-n, akkor rossz esetben egymás között játszunk, jobb esetben az olaszokkal, franciákkal, portugálokkal kizárólag. Akkor lennék elégedett, ha a mostani mezőnnyel tudnánk játszani. A legalizáció esetében erre nem lesz módunk szerintem. Remélem tévedek.
Aztán sunday million helyett lesz sunday 1O K
Ha ez így lesz, akkor az lesz az érdekes, hogy a termek ezt a plusz költséget, amit a licenc+az adó+egyéb járulékos tételek jelentenek, honnan fogják visszaszedni, mert nem 5$ -ról beszélünk, hogy ezt csak úgy a mi örömünkre benyeljék. Nem beszélve arról, hogy a licenc megvétele után még adózniuk is kell 20% -t, plusz 2,5% -ot negyedévente.
Én kifejezetten boldog lennék, ha csak és kizárólag olaszokkal, franciákkal, spanyolokkal és portugálokkal kéne játszanom egész nap :)