Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

lecso10
Válasz chau kommentjére
2013. jan. 19. 22:01

Én meg azt tanácsolom, h rendezze. A sulis időre nyilván rendezve van a jogviszonya, de az azutánira nincs. Ne az orvosnál kelljen szembesülni vele.

Most utánanéztem,m én is érintett vagyok ugye, regelnie kell magát álláskeresőnek, és kérni az önkormányzattól,h vállalja át a tb fizetését.

mati1979
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 19. 22:09

Most utánanéztem,m én is érintett vagyok ugye, regelnie kell magát álláskeresőnek, és kérni az önkormányzattól,h vállalja át a tb fizetését.

ha van bármi a neveden akkor ne is menj be. illetve aszem kell majd igazolás a veled közös háztartásban élők jövedelméről.

chau
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 19. 22:26

Az önkormányzat akkor vállalja át, ha szociális és vagyoni helyzeted alapján rászorultnak minősít.

SoSick
Válasz mati1979 kommentjére
2013. jan. 19. 22:28

Ha már témánál vunk mi van akkor ha vki mondjuk 2009 ben végzett és azóta nem volt semmi munkaviszonya és vhogy a tb-t elfelejtette (nem tudta h kell) fizetni?
Akkor kapni fog egy értesítést vmikor h van egy kis pótolni való + kamat?
Amennyiben igen akkor ez a dátum akkor valószínűbb mikor el kezdi első munkahelyét?
Mi van akkor ah nem tudja fizetni visszamenőleg és nincs semmi se a nevén akkor prison vagy mi?
vagy ilyenkor vállaja át az önkormányzat?

chau
Válasz SoSick kommentjére
2013. jan. 19. 22:37

Azt nem tudom, h a behajtások, h folynak, de elvileg visszamenőleg kérhetik Tőled. A dokinál nem figyelmeztettek, h nincs jogviszonyod?

mati1979
Válasz chau kommentjére
2013. jan. 19. 23:01

Azt nem tudom, h a behajtások, h folynak, de elvileg visszamenőleg kérhetik Tőled. A dokinál nem figyelmeztettek, h nincs jogviszonyod?

olvastam valahol, hogy ellátnak és a nav utólag behajtja

SoSick
Válasz chau kommentjére
2013. jan. 20. 0:12

Azt nem írtam h rólam van szó:)) (am de)
Nem járok dokihoz ill. egyszer voltam sürgösségin 2010 elején de nem mondott senki semmit.

Electrocowboy
Válasz netfalo kommentjére
2013. jan. 20. 0:20

Behajtják kamattal együtt + mulasztási bírság 10000ft.A hatóságot nem érdekli, neked kell bejelenteni a jogviszony változást!

ellenseg
Válasz netfalo kommentjére
2013. jan. 20. 7:53

Azért a Pokerakademia tulajainak csak van vmilyen kapcsolatuk a nagyobb oldalak illetékeseivel. Esetleg érdemes lenne megkérdezni őket, mit terveznek, hogy lehet majd hozzáférni a blokkolt oldalakon ragadt bankrollhoz, ilyenek. Feltételezem, őket is érdekeli, mert a blokkolás után a magyar pókeres oldalaknak praktikusan végük van.

A törvény pedig egy éve megvan, nyilván olvasták, nem igaz, hogy ennyi idő alatt nem tudtak dönteni. Ha viszont egy játékos ír nekik, akkor megkapja a semmitmondó sablonszöveget válaszként.

kertitorp
Válasz SoSick kommentjére
2013. jan. 20. 10:23

Ha már témánál vunk mi van akkor ha vki mondjuk 2009 ben végzett és azóta nem volt semmi munkaviszonya és vhogy a tb-t elfelejtette (nem tudta h kell) fizetni?
Akkor kapni fog egy értesítést vmikor h van egy kis pótolni való + kamat?
Amennyiben igen akkor ez a dátum akkor valószínűbb mikor el kezdi első munkahelyét?
Mi van akkor ah nem tudja fizetni visszamenőleg és nincs semmi se a nevén akkor prison vagy mi?
vagy ilyenkor vállaja át az önkormányzat?

Ha bekerülsz az ellátási rendszerbe bármi okból, azonnal kiderül jogosult vagy e, ha nem, akkor a jogviszony rendezéséig minden hónap 15-én informálják a NAV-ot a kezelő orvosok a jogviszony rendezetlenségéről. Szar ügy, de így van, és későbbiekben ezt behajtják.

Élő ügyfélszolgálat