Én meg azt tanácsolom, h rendezze. A sulis időre nyilván rendezve van a jogviszonya, de az azutánira nincs. Ne az orvosnál kelljen szembesülni vele.
Most utánanéztem,m én is érintett vagyok ugye, regelnie kell magát álláskeresőnek, és kérni az önkormányzattól,h vállalja át a tb fizetését.
Az önkormányzat akkor vállalja át, ha szociális és vagyoni helyzeted alapján rászorultnak minősít.
Ha már témánál vunk mi van akkor ha vki mondjuk 2009 ben végzett és azóta nem volt semmi munkaviszonya és vhogy a tb-t elfelejtette (nem tudta h kell) fizetni?
Akkor kapni fog egy értesítést vmikor h van egy kis pótolni való + kamat?
Amennyiben igen akkor ez a dátum akkor valószínűbb mikor el kezdi első munkahelyét?
Mi van akkor ah nem tudja fizetni visszamenőleg és nincs semmi se a nevén akkor prison vagy mi?
vagy ilyenkor vállaja át az önkormányzat?
Azt nem tudom, h a behajtások, h folynak, de elvileg visszamenőleg kérhetik Tőled. A dokinál nem figyelmeztettek, h nincs jogviszonyod?
Azt nem tudom, h a behajtások, h folynak, de elvileg visszamenőleg kérhetik Tőled. A dokinál nem figyelmeztettek, h nincs jogviszonyod?
Behajtják kamattal együtt + mulasztási bírság 10000ft.A hatóságot nem érdekli, neked kell bejelenteni a jogviszony változást!
Azért a Pokerakademia tulajainak csak van vmilyen kapcsolatuk a nagyobb oldalak illetékeseivel. Esetleg érdemes lenne megkérdezni őket, mit terveznek, hogy lehet majd hozzáférni a blokkolt oldalakon ragadt bankrollhoz, ilyenek. Feltételezem, őket is érdekeli, mert a blokkolás után a magyar pókeres oldalaknak praktikusan végük van.
A törvény pedig egy éve megvan, nyilván olvasták, nem igaz, hogy ennyi idő alatt nem tudtak dönteni. Ha viszont egy játékos ír nekik, akkor megkapja a semmitmondó sablonszöveget válaszként.
Ha már témánál vunk mi van akkor ha vki mondjuk 2009 ben végzett és azóta nem volt semmi munkaviszonya és vhogy a tb-t elfelejtette (nem tudta h kell) fizetni?
Akkor kapni fog egy értesítést vmikor h van egy kis pótolni való + kamat?
Amennyiben igen akkor ez a dátum akkor valószínűbb mikor el kezdi első munkahelyét?
Mi van akkor ah nem tudja fizetni visszamenőleg és nincs semmi se a nevén akkor prison vagy mi?
vagy ilyenkor vállaja át az önkormányzat?