Van 1-2 szép pont ami miatt a kisebb termek szerintem kiesnek.
Lecsó mentalitását becsmérled/becsmérlitek??? Cigány mentalitásról beszéltek, miközben(feltéve, ha tényleg fizetgettek, mint a rabszolgák és nem csak a lojális nagy magyart játszátok...)) a befizetett adókból pont ezeket tápolják? LOL! Fizessetek csak, lehet, h majd 1× minden jóra fordul....Geccc, hihetetlen majmok élnek ebben az országban(nyilván azért is létezik ilyen formában)! Persze gondolom azért, ha munkahelyen, "ismerőstől", jóbaráttól vm olcsón megszerezhető/leesik a kamionról, azt kéritek ugye?! Nagyon jó szó is van erre: képmutatás. Lehet frcsögni.
A teljes tervezet...
2. személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény módosítása
9. § A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 76. § (4) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
„(4) Nem számít jövedelemnek a jogszerűen szervezett, a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény 16. §-a alapján engedélyhez nem kötött sorsolásos játékból, a sorsjátékból, a játékkaszinóból, a bukmékeri rendszerű fogadásból, a lóversenyfogadásból, bingójátékból, a kártyateremben szervezett kártyajátékból, valamint a távszerencsejátékból származó nyeremény.”
Blokkolás? Te miröl beszélsz?
Szó nincs ilyenröl sehol!
Ha piszok jóhiszemű vagyok és azt feltételezem, tényleg lesznek olyan termek, amelyek egyáltalán kérik a licenszt, akkor is hónapokig elérhetetlen lehet egy terem, mivel a blokkolásról szóló törvényt bármikor meghozhatják. Pl. mi lesz azokkal a pénzekkel, amik olyan termekben ragadnak, amik nem is akarnak licenszt kérni?
Számomra ez a legszebb rész az egészben... :D :D :D
A tervezetet elolvasva elég korrekt. Sokkal rosszabbra számítottam. A Stars tuti fog licenszet igényelni. A Party is eléggé valószínű. Amit bánok, hogy Ipokeres terem nem nagyon esélyes, mert ott a legtöbbnél van kaszinó/sportfogadás is ami a pókerrel együtt 300M-ba kerülne. Annyit meg nem fognak fizetni. Amelyik meg csak pókerrel foglalkozik (pl. Everest) ott meg nincs elég forgalom, hogy megérje. Pedig az akadémiás racet megnézve ha csak a pókert nézzük egy William Hillnek tuti megérné, de a sportfogadásnál illetve a kaszinó résznél már nem hiszem, hogy megtérülne a 100M.
Számomra meg ez:
f) 41. §-ában az „1. § (3) bekezdés e) és f) pontja, 1. § (5b) bekezdése, 1. § (7) bekezdése, 2. § (1) bekezdése, 26. § (1a) és (1b) bekezdése, 26. § (22)-(25) bekezdése, 29/C. § (4)-(8) bekezdése, 37. § 23. pontja” szövegrész helyébe az „1. § (3) bekezdés e) pontja, 2. § (1) bekezdése, 29/C-29/L. §-a, 37. § 21., 26-29. pontja” szöveg
szöveg lép.
:D :D
Ha piszok jóhiszemű vagyok és azt feltételezem, tényleg lesznek olyan termek, amelyek egyáltalán kérik a licenszt, akkor is hónapokig elérhetetlen lehet egy terem, mivel a blokkolásról szóló törvényt bármikor meghozhatják. Pl. mi lesz azokkal a pénzekkel, amik olyan termekben ragadnak, amik nem is akarnak licenszt kérni?
A tervezetet elolvasva elég korrekt. Sokkal rosszabbra számítottam. A Stars tuti fog licenszet igényelni. A Party is eléggé valószínű. Amit bánok, hogy Ipokeres terem nem nagyon esélyes, mert ott a legtöbbnél van kaszinó/sportfogadás is ami a pókerrel együtt 300M-ba kerülne. Annyit meg nem fognak fizetni. Amelyik meg csak pókerrel foglalkozik (pl. Everest) ott meg nincs elég forgalom, hogy megérje. Pedig az akadémiás racet megnézve ha csak a pókert nézzük egy William Hillnek tuti megérné, de a sportfogadásnál illetve a kaszinó résznél már nem hiszem, hogy megtérülne a 100M.