Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

chapuisat
Válasz netfalo kommentjére
2013. jan. 21. 14:23

ez qrva sok pénz a gyér számú magyar játékosokat figyelembevéve. Most csak a PS szemszögéből nézem. Szerintem ennyi pénzt nem fognak kifizetni Mo után. Van kb 25 reg + 5 SNE 15 SN játékos, a többi közepes, a többség pedig hobby playa. Szerintem gáz a szitu.

thechickennn
Válasz chapuisat kommentjére
2013. jan. 21. 14:30

ez qrva sok pénz a gyér számú magyar játékosokat figyelembevéve. Most csak a PS szemszögéből nézem. Szerintem ennyi pénzt nem fognak kifizetni Mo után. Van kb 25 reg + 5 SNE 15 SN játékos, a többi közepes, a többség pedig hobby playa. Szerintem gáz a szitu.

ha hálózatonként évente 20M huf az nagyon kevés szerintem akkor akár ongame is vehet licenszet. 2 midstakes reg siman megtermel 91k$ raket 1 év alatt (20m huf) sőt ha nagyobb lenne forgalom ongamen akkor akár 1 is.

chapuisat
Válasz thechickennn kommentjére
2013. jan. 21. 14:39

ha hálózatonként évente 20M huf az nagyon kevés szerintem akkor akár ongame is vehet licenszet. 2 midstakes reg megtermel 91k$ raket 1 év alatt (20m huf) sőt ha nagyobb lenne forgalom ongamen akkor akár 1 is.

Bárcsak igazad lenne. Ha összejön itt kánaán lesz. :)

Electrocowboy
Válasz netfalo kommentjére
2013. jan. 21. 14:40

Engem annyira nem telt el örömmel a dolog.Egy 2-3 teremből álló piaci kínálat garantáltan minimalizálja a versengést a résztvevő felek között(sőt PS nem konkurenciája a Partynak). Kizárt,hogy ennél több potenciális pályázó legyen.

Az az érdekes,hogy sokan nem tudják itt,hogy a legnagyobb hasznot nem a póker termeli a cégeknek,hanem a sportfogadás és a kaszinójátékok.Sok ma a szolgáltatásai között pókert is kínáló cég a helyi piacra csak "csonka" (póker nélkül) kínálattal jelenhet meg.

Az adókból származó költségeket,mint minden más iparághoz hasonlóan a fogyasztókra vagyis ránk terhelik majd.
Szóval a más országból játszó ellenfelem azzal is előnyt szerez ellenem,hogy jobb RB-t kap mint én.

lecso10
Válasz thechickennn kommentjére
2013. jan. 21. 14:40

Valaki írja már le csak úgy sacc számokkal,h hogy lesz ebből 10 Mrd-ja az államnak egy év alatt? Ha csak a pókert nézzük vagy 70 teremnek kellene megvenni egy évre a licenszt.

Electrocowboy
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 21. 14:42

Valaki írja már le csak úgy sacc számokkal,h hogy lesz ebből 10 Mrd-ja az államnak egy év alatt? Ha csak a pókert nézzük vagy 70 teremnek kellene megvenni egy évre a licenszt.

Lesz még 20 % adó a tiszta játékbevételből + 2,5%.

Krono
Válasz chapuisat kommentjére
2013. jan. 21. 14:43

25 reg???? :D:D:D Feldobtad a napomat :D:D

chapuisat
Válasz Krono kommentjére
2013. jan. 21. 14:47

25 reg???? :D:D:D Feldobtad a napomat :D:D

Komoly nyerő regekre gondoltam, nem azokra akik 5 éve folyamatosan pókereznek 4 dollaros sittengókon.

lecso10
Válasz Electrocowboy kommentjére
2013. jan. 21. 14:48

Lesz még 20 % adó a tiszta játékbevételből + 2,5%.

Ki ne találd,h a pókeroldalaknak a magyarországi játékosokból van több 10 Mrd forintnyi nyeresége, amiből majd kinyögik azt a 20%-t.

KisMuck
Válasz lecso10 kommentjére
2013. jan. 21. 14:48

Ha látnák az emberek,h jó helyre megy a pénz, látni,h tesz az állam az egyénért, akkor még a hozzám hasonló senkiháziak is fizetnének normálisan (persze elfogadható mértékben). :) Így pedig pénzkidobás, ha tetszik ha nem, el kell fogadni. Ha valaki ennek ellenére kidobja a pénzét az ablakon, hát tegye, de aki tud összeadni az nem fog.

Pontosan. Ha lenne értelme, akkor meg is érteném az említett hsz-eket, de így csak azt látom, h támadják a józanul gondolkozókat, miközben a legnagyobb képmutatást követik el(lásd: online pokereznek, miközben az illegális(adómentesen...)) Ennyit erről.

Élő ügyfélszolgálat