jah hát x%ért cserébe amnesztia, ebben bízok én is
ha valakinek van vmi kapcsolata ennek utanna érdeklődhetne, hogy tervben van-e
"...hazai vállalkozásokat szeretné helyzetbe hozni, erre az online szerencsejáték szabályozása során is törekedni kell"
Micsoda?Ki az a hülye,aki még mindig ezt szajkózza? Ugyan melyik magyar vállalkozásnak lenne esélye mondjuk a Bwin.party csoport ellen,több éves szakmai tapasztalat,szoftver,tőke,üzleti stratégia,szerkezeti felépítés,ismertség (marketing,reklám),hatalmas játékosállomány,megbízhatóság.Ez nem azért alakult így, mert "illegálisan" szolgáltattak.
Egy új onnan belépő magyar szereplő évmilliókkal le lenne maradva.Abszurd és ostoba állítás az egész.
Nekem az a furcsa, hogy az Akadémia még mindig nem írt róla semmit (vagy csak én nem látom). Pedig sokkal fontosabb ez, mint a legtöbb kint lévő hír.
"...hazai vállalkozásokat szeretné helyzetbe hozni, erre az online szerencsejáték szabályozása során is törekedni kell"
Micsoda?Ki az a hülye,aki még mindig ezt szajkózza? Ugyan melyik magyar vállalkozásnak lenne esélye mondjuk a Bwin.party csoport ellen,több éves szakmai tapasztalat,szoftver,tőke,üzleti stratégia,szerkezeti felépítés,ismertség (marketing,reklám),hatalmas játékosállomány,megbízhatóság.Ez nem azért alakult így, mert "illegálisan" szolgáltattak.
Egy új onnan belépő magyar szereplő évmilliókkal le lenne maradva.Abszurd és ostoba állítás az egész.
rest in peace poker akademia :o
Megkérdezhetem, hogy sok kicsiből sikerült összegrindolni az általad említett összeget vagy egy/több nagyobbal?
T
Na de ha lottónyereményből veszel egy házat, az ugyanez a szitu nem? Ha firtatják honnan van, lehet mondani, hogy nyereményből.
Ezért kellene (elvileg) bevallanod, az összes nyereményed (nem csak a profitot!) és azt leadózni. SZJA, TB, meg egyebek...
Ha van egy kis eszük adnak majd amnesztiát, de gondolom egy szép részt le fognak venni a nyereményből. De hogy lesz-e vagy sem az a jövő zenéje.