Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

power
Válasz thechickennn kommentjére
2013. jan. 24. 18:30

jah hát x%ért cserébe amnesztia, ebben bízok én is
ha valakinek van vmi kapcsolata ennek utanna érdeklődhetne, hogy tervben van-e

Megkérdezhetem, hogy sok kicsiből sikerült összegrindolni az általad említett összeget vagy egy/több nagyobbal?

Electrocowboy
Válasz netfalo kommentjére
2013. jan. 24. 18:32

"...hazai vállalkozásokat szeretné helyzetbe hozni, erre az online szerencsejáték szabályozása során is törekedni kell"

Micsoda?Ki az a hülye,aki még mindig ezt szajkózza? Ugyan melyik magyar vállalkozásnak lenne esélye mondjuk a Bwin.party csoport ellen,több éves szakmai tapasztalat,szoftver,tőke,üzleti stratégia,szerkezeti felépítés,ismertség (marketing,reklám),hatalmas játékosállomány,megbízhatóság.Ez nem azért alakult így, mert "illegálisan" szolgáltattak.
Egy új onnan belépő magyar szereplő évmilliókkal le lenne maradva.Abszurd és ostoba állítás az egész.

Electrocowboy
Válasz fodi91 kommentjére
2013. jan. 24. 18:36

Nekem az a furcsa, hogy az Akadémia még mindig nem írt róla semmit (vagy csak én nem látom). Pedig sokkal fontosabb ez, mint a legtöbb kint lévő hír.

Gyakorlatilag ez a PA halálát jelenti.Az összes többi affival egyetemben,mert ha a piac szereplői kedvezően reagálnak erre a törvényre,akkor más országok is hasonló úton indulhatnak el.

zend
Válasz Electrocowboy kommentjére
2013. jan. 24. 18:41

"...hazai vállalkozásokat szeretné helyzetbe hozni, erre az online szerencsejáték szabályozása során is törekedni kell"

Micsoda?Ki az a hülye,aki még mindig ezt szajkózza? Ugyan melyik magyar vállalkozásnak lenne esélye mondjuk a Bwin.party csoport ellen,több éves szakmai tapasztalat,szoftver,tőke,üzleti stratégia,szerkezeti felépítés,ismertség (marketing,reklám),hatalmas játékosállomány,megbízhatóság.Ez nem azért alakult így, mert "illegálisan" szolgáltattak.
Egy új onnan belépő magyar szereplő évmilliókkal le lenne maradva.Abszurd és ostoba állítás az egész.

Nekik nem is az a lényeg,hanem hogy a játékgépes piacról kiszorult "vállalkozókat" visszahozzák a bizniszbe.

KLIIIKKK
Válasz netfalo kommentjére
2013. jan. 24. 20:24

rest in peace poker akademia :o

thechickennn
Válasz power kommentjére
2013. jan. 24. 21:01

Megkérdezhetem, hogy sok kicsiből sikerült összegrindolni az általad említett összeget vagy egy/több nagyobbal?

van naplóm a masik nagy oldalon - iamachicken a nickem
illetve coach vagyok egy kisebb affiliatenél
nlshcg jatszok oktobertől már 400+ csak 1kig

Mabohai
Válasz Hachiko kommentjére
2013. jan. 24. 21:47

T

Csak abba nem gondolnak bele, hogy ha boldog-boldogtalan online szerencsejáték céget nyithatna, abból lesznek előbb a ki nem fizetett promóciók aztán meg semmilyen kifizetés, és végül lehet menni reklamálni egy csődbe ment céghez.

cincinatus
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. jan. 24. 22:01

Na de ha lottónyereményből veszel egy házat, az ugyanez a szitu nem? Ha firtatják honnan van, lehet mondani, hogy nyereményből.

Ezért lehet (és kell) nyereményigazolást kérni nagyobb összeg után.

Egyébként az SZJA tv. 76. § határozza meg, hogy hogyan kéne adózni a nyeremény után, ami pl. online pókerből származik.

thechickennn
Válasz cincinatus kommentjére
2013. jan. 25. 15:32

Ezért kellene (elvileg) bevallanod, az összes nyereményed (nem csak a profitot!) és azt leadózni. SZJA, TB, meg egyebek...

Ha van egy kis eszük adnak majd amnesztiát, de gondolom egy szép részt le fognak venni a nyereményből. De hogy lesz-e vagy sem az a jövő zenéje.

magyarul ha bevétel után kéne adózni akkor minden megnyert cashgame pot után? wtf utobbi 110k handben pl 700 ezer $ után kéne adóznom? akkor akik buknak pókeren azoknak is van bevételük hisz nyernek sok potot csak többet buknak nekik is adózniuk kéne?

fodi91
Válasz thechickennn kommentjére
2013. jan. 29. 19:08
Élő ügyfélszolgálat