forexnub
Válasz lecso10 kommentjére
2013. márc. 13. 16:48
Interneten kártyázom. Ennyi. A részletekbe nem szabad belemenni,m csak kinyírnak idegileg!
Vagy te hatóságra gondoltál? Mert akkor semmivel a válasz, munkát keresel.
Még 2011be be kellett jelentkeznem munkaügyi központba, és azóta nem jelentkeztem ki, mert tervbe volt-van vállalkozás ötlete.
Ma meg hívtak hogy van-e már állásom, mondtam nincs, akkor részt kell vennem egy fejtágító szösszeneten:mad:
JociBalboa
Válasz forexnub kommentjére
2013. márc. 13. 17:18
ha valaki megkérdezi mivel foglalkoztok akkor mi a legmegfelelőbb válasz?
online alkalmazott statisztikus. :)
Holdenper
2013. márc. 13. 17:23
Interneten kártyázom. Ennyi. A részletekbe nem szabad belemenni,m csak kinyírnak idegileg!
Fekete Péter? Vagy zsírozás? Uno? Blackjack? Akkor már mondhatod, hogy pókerezel, mert a többi vagy "gázabb", vagy röhejes, szóval nagyjából mindenki tudja mit csinálsz :)
dr.drogba
Válasz Holdenper kommentjére
2013. márc. 13. 17:32
Egy angol cégnél befektető.
dr.drogba
2013. márc. 13. 17:55
Ezen bef...tam! :D
:) és a csajoknál is menő!!(csak többet ne kérdezzenek)
lecso10
Válasz Holdenper kommentjére
2013. márc. 13. 17:56
Fekete Péter? Vagy zsírozás? Uno? Blackjack? Akkor már mondhatod, hogy pókerezel, mert a többi vagy "gázabb", vagy röhejes, szóval nagyjából mindenki tudja mit csinálsz :)
Az a baj,h a póker szó hallatán a legtöbb embernek olyan dolgok jutnak az eszébe,h eljátszod a házad, a kocsid, az életed, adóssághegyekben úszol stb.
És akkor próbáld meg elmagyarázni egy olyan embernek aki nem tudja használni a netet sem,h te tracker programmal ezt és ezt játszol, ne adj isten még képzed is magad. Meg aki nem mer a neten vásárolni sem, majd azt elhiszi,h ki is fizetnek ha nyersz stb. :D
A kedvencem a "És, szoktál nyerni is?" kérdés.
Ezért írtam,h nem is szabad részletekbe menően megpróbálni magyarázni sem,m csak kinyírnak.
Dj69k
Válasz netfalo kommentjére
2013. márc. 13. 18:03
Én csajoknak két dolgot szoktam:
-vakvezető kutyákat képzek ki vagy részmunkaidős hullamosó vagyok :D
cimbi79
Válasz forexnub kommentjére
2013. márc. 13. 18:23
ha valaki megkérdezi mivel foglalkoztok akkor mi a legmegfelelőbb válasz?
profitorientált kockázatkezelő menedzser,legalábbis én ezt szoktam mondani ha megkérdezik hogy mivel foglalkozom.