1. Bwin -Pary kivonulásról semmi hivatalos nincs. Ettől függetlenül persze lehet igaz.
2. Az akadémia felsorolt 17 országot. Logikus, hogy a magyar szabályozás miatt még plusz tizenhat országból kivonulnak.
Szasztok!
Érdekelne, hogy mi a helyzet itthon ezzel az egész szabályozásüggyel? Engem igazából az adózás része érdekel. Találtam egy ilyen oldalt: Elkészült az online szerencsejáték szabályozás tervezete
Ez ha jól látom csak egy tervezet, és az szerepel benne, hogy "A játékosok számára jó hír, hogy az online szerencsejáték oldalakon szerzett nyeremények mentesek lesznek a személyi jövedelem adó alól. "
Szóval ez hatályba lépett már? Vagy ha nem, akkor mikor fog?
Nem lépett hatályba. Kérdezd meg a honatyáktól, hogy mikor akarják megszavazni! De előtt még elküldik Brüsszelbe, hogy nekik tetszik-e. Szóval nem holnap fog életbe lépni.
Szasztok!
Érdekelne, hogy mi a helyzet itthon ezzel az egész szabályozásüggyel? Engem igazából az adózás része érdekel. Találtam egy ilyen oldalt: Elkészült az online szerencsejáték szabályozás tervezete
Ez ha jól látom csak egy tervezet, és az szerepel benne, hogy "A játékosok számára jó hír, hogy az online szerencsejáték oldalakon szerzett nyeremények mentesek lesznek a személyi jövedelem adó alól. "
Szóval ez hatályba lépett már? Vagy ha nem, akkor mikor fog?
Közben találtam egy újabb hírt: Index - Gazdaság - Benyújtották az internetes szerencsejátékról szóló törvényjavaslatot
Május 13-án lesz a szavazás.
Akkor le vagyok maradva. Mégis csak ma-holnap már szavaznak is elvileg.
Akkor le vagyok maradva. Mégis csak ma-holnap már szavaznak is elvileg.
Ma reggel háromszor hallottam a rádióban, hogy ma kerül a honatyák elé. A mai program utolsó pontja lesz. Legalábbis ezt mondták.
sokra nem megyünk vele, ha senkinek nem adnak liszenszt, csak a haveroknak (szrt)...
http://www.parlament.hu/napirend/napirend.htm
ma szavaznak 28. pont