Póker Fórum Archívum > Törvényi háttér > Az online szerencsejáték szabályozása Magyarországon

titcar
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. ápr. 23. 15:07

Index - Gazdaság - Megvan a magyar fogadási oldal neve

teljesen véletlen pont ma jelent meg ez a hír a tegnapi után. nincsenek ám leosztva a lapok a haveroknak... ááá dehogyis...

Feriboyslimshady
Válasz mojojojo kommentjére
2013. ápr. 23. 15:09

Sokkal kisebb az adóterhelés, sokkal nagyobb a bevétel a belgáknál. Nem hiszem, hogy 5x annyian játszanának itthon, gondolom FTP-n nem játszhatnak belgák ha nincs licenszük. Így is csak 6 licenszes terem van. Szívesen osztanám az optimizmusod, csak nem látom az okát.
A magyar adó nem 20%, hanem 20+2,5%

A 2,5% adó capped :) és csökkenthető 25%-al ha van MO-n elhelyezett adattároló szerver.

Spanyolországban meg 25% az adó és még visszamenőleg is tejeltek a termek, ahhoz képest nálunk óccó :D

JociBalboa
Válasz netfalo kommentjére
2013. ápr. 23. 15:11

érdecash ha pl csak Jokercsillag marad mi lesz az olyan oldalakkal mint pa pl..?

Feriboyslimshady
2013. ápr. 23. 15:26

Szerintem a legvalószínűbb forgatókönyv az lesz, hogy lesz licenszelt Pokerstars, 1 ipoker terem, 1 ongame terem, 1 microgaming terem. (meg egy tucat másik amelyik nagy ívben szarik az egészre :)))

isti80
2013. ápr. 23. 16:08

Sztem a törvény érdekes része a blokkolás. Ugyanis Eu irányelvek miatt nem blokkolhat a szolgáltatód, viszont én állampolgár abban a teremben játszom amit elérek és mi van ha az nem kért licencet, de ugye nem lehet blokkolni... Van itt még hiba azért bőven...

zorck
Válasz szpokboy kommentjére
2013. ápr. 23. 16:39

A pokerstars nem foglalt még állást az ügyben? Miért hagyják ennyire bizonytalanul a játékosokat?
Miért nem tesznek lépéseket az ügyben, például ez az adó rendszer stb elfogadható a pokerstars számára és pont, vagy ez elfogadhatatlan és ha így marad, akkor a pokerstars kivonul a magyar piacról és pont.
Miért azt látom, hogy a hónapok alatt, a pókertermek közül egyik sem tett lépéseket támadni a törvényjavaslatot?

Miután az egész csak tervezet,mit vársz tőlük?
Még május 13.-án kerül az EU elé is,szóval mit kéne tenniük?
Várnak,aztán ha tuti lesz,akkor ők is reagálni fognak.

zorck
Válasz titcar kommentjére
2013. ápr. 23. 16:42

teljesen véletlen pont ma jelent meg ez a hír a tegnapi után. nincsenek ám leosztva a lapok a haveroknak... ááá dehogyis...

Már tavaly júniusban be kellett volna indulnia,szóval nem látom itt a véletlen dolgot.
Mivel ez a Szerencsejáték zrt oldala és ez meg állami cég,nem értem a haveroknak leosztás dolgot.
Az állam intézi saját cégének a bevételi lehetőséget,ha ezt rossznak gondolja valaki,ahhoz nincs mit hozzátennem.

svajcifiu
Válasz zorck kommentjére
2013. ápr. 23. 16:48

nem értem a haveroknak leosztás dolgot.

Márpedig terminátor papát ebből a bizniszből szentségtörés lenne kihagyni.
Lehet hogy másodszor is emigrálna külföldre annyira megsértődne

zorck
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. ápr. 23. 17:19

Márpedig terminátor papát ebből a bizniszből szentségtörés lenne kihagyni.
Lehet hogy másodszor is emigrálna külföldre annyira megsértődne

gondolom ha te hatalomra kerülnél,csak az ellenfeleidnek meg az ellenségeidnek adnád a zsíros falatokat, a haverjaidnak meg semmit sem.

ftmatg
Válasz Mriya kommentjére
2013. ápr. 23. 18:04

A bizonyos május 13 után ez az egész mikor léphet hatályba? (Nem ismerem sajnos a jogot.)
Egyáltalán mire lehet itt most készülni ebben a helyzetben mondjuk rövidebb távon?
Évvégéig még nem mertem belegondolni.

Amennyiben az EB nem ellenzi a dolgot, akkor gondolom megszavazzák 1-2 nap alatt és utána amint megjelenik a közlönyben onnantól hatályos. (Annyiból jó ez esetben a 2/3, hogy nincs aki leszavazza.)

"17.§
(1) Ez a törvény – a (2)–(3) bekezdésben meghatározott
kivétellel – a kihirdetését követő napon lép hatályba.
(2) A 6. § és a 14. § 2013. július 1-jén lép hatályba.
(3) A 4-5. §, 10-11. § és az 1. melléklet az e törvény kihirdetését követő 32. napon lép hatályba. "

Élő ügyfélszolgálat