Én is ennyit vettem ki belőle.
Gyorsan lezavarták a részletes vitát. Én valami hosszabbra számítottam.
És most akkor mit szavaztak meg, vagy mi lett az eredménye?
Azért baromira nem...
pont erről szólt a módosító javaslat, hogy lehetetlen a net blokkolása, lásd kurucinfó, pedofília, épp ezért az online póker oldalakat sem fogják tudni majd blokkolni. Mezei reductio ad absurdumról van szó.
Ami a lényeg, hogy két opció van:
1. ha a Jobbiknak hiszünk, akkor igazából a kormány nem is akar semmit a pókertől, ez csak egy álca, hogy betilthassák a kurucinfót
2. ha a Fidesznek hiszünk, akkor majd jól le lesz húzva minden cég többszáz millióval, és a gazdaság majd csak úgy szárnyal, és aki van olyan gonosz, hogy nem tejel, azt majd jól elintézetjük az ukrán maffiával, pardon, az internetszolgáltatóval, hiszen a Fidesz nyilván a főmufti a házban.
Lényeg a lényeg, hogy mivel semmi érdemi dologról nem beszéltek, én nem hiszem, hogy 2013-ban ebből érdemi változás lenne, utána meg már a választásokra fognak koncentrálni, utána meg új kormány alakul (vagy nem), aztán kezdődik az egész elölről, addigra meg az EU feltalálja a spanyolviaszt a témában, szóval messze még az alagút vége...
Nevetséges, mint a 6 évesek az ovodába
Nevetséges, mint a 6 évesek az ovodába
Ami a lényeg, hogy két opció van:
1. ha a Jobbiknak hiszünk, akkor igazából a kormány nem is akar semmit a pókertől, ez csak egy álca, hogy betilthassák a kurucinfót
2. ha a Fidesznek hiszünk, akkor majd jól le lesz húzva minden cég többszáz millióval, és a gazdaság majd csak úgy szárnyal, és aki van olyan gonosz, hogy nem tejel, azt majd jól elintézetjük az ukrán maffiával, pardon, az internetszolgáltatóval, hiszen a Fidesz nyilván a főmufti a házban.